Вагітна Ольга Фреймут привітала колегу Діму Борисова з народженням сина

Сьогодні о 22.00 на «1+1» у новому випуску реаліті телеглядачі дізнаються нові секрети «залаштунків» ресторанного бізнесу, а столичний заклад «Східний експрес» отримає шанс знову стати успішним.

Поделиться:

Не так давно ресторан східної кухні користувався великою популярністю, але не зміг втриматися на «хвилі успіху». Застарілі погляди власника не дають бізнесу розвиватися, а розчарований колектив не може обслужити клієнтів на належному рівні.

Тим не менш, кращий ресторатор України Діма Борисов упевнений, що хороша концепція закладу ніколи не застаріє, а значить, команда «На ножах-2» намагатиметься з'ясувати реальні причини проблем «Східного експресу».

Мені близький європейський класичний підхід, коли ресторан створюється на століття. Якщо я приїжджаю до Тоскани, то шукаю найстарішу тратторію, традиції якої не змінювалися вже пару сотень років. Якщо все в закладі зроблено добре, воно буде легендарним впродовж століть, - зазначає Діма Борисов.

Цікаво, що під час зйомок у столичному ресторані «Східний експрес» в родині Діми Борисова сталася радісна подія. Народження сина Йосипа завадило рестораторові бути присутнім на зйомках фінальної вечері.

Телеведуча Ольга Фреймут привітала свого колегу прямо зі знімального майданчика.

 

Діма, ми з командою вітаємо тебе і твоє маленьке диво. Будьте щасливі!, - сказала ведуча реаліті «На ножах-2».

Сьогодні о 22.00 на прикладі героїв «На ножах-2» телеглядачі «1+1» побачать, як важливо вміти визнавати свої помилки і змінюватися, щоб досягти успіху в бізнесі. А вже в наступному, фінальному, випуску проекту покажуть, як склалася доля ресторанів після участі в реаліті «На ножах-2».