Весільна мода 2016: Фасони стильних і елегантних суконь

Цього року модні весільні сукні з легких напівпрозорих матеріалів.

Поделиться:

Які сукні Осадча і Джамала вибрали для Best Fashion AwardsІз 10 жовтня на 1+1 стартує комедійний серіал «Найкращий» тиждень мого життя» розповідає про найабсурдніші життєві ситуації, які можуть статися з молодятами напередодні весілля. У центрі сюжету – вічна проблема взаємин батьків і дітей.

У програмі «Сніданок. Вихідний» дизайнер весільних суконь Оксана Правник розповіла, як правильно вибирати сукню для свого типу фігури та які фасони в моді цього року.

МІНІМАЛІЗМ
За словами експерта, якщо наречена прагне, щоб у день весілля погляд гостей був прикутий до її щасливих очей, варто обирати сукню в мінімалістичому стилі.

Така сукня пасує усім жінкам, але варто пам’ятати, що зараз у моді лаконічний крій і простий декор із мережива чи кристалів, – каже дизайнер.

Весільна сукня сестри Бейонсе Соланж Ноулз.

КОРОТКА СУКНЯ

Така сукня пасуватиме тим нареченим, які не бояться експеремунтувати.

Якщо ваше весілля буде в легкому стилі (наприклад, вечірка для друзів), обирайте коротку сукню, – радить Оксана Правник.

За словами дизайнера, з довжиною сукні можна експерементувати. Також можна вибирати фасони з відкритою спиною, оздобленим поясом або фактурним мереживом.

Весільне вбрання голлівудської актриси Кіри Найтлі.

Читайте також: Соломія Вітвіцька подарувала свою весільну сукню музею НСК Олімпійський

СУКНЯ З А-СИЛУЕТОМ

Класична сукня, про яку мріє чи не кожна дівчина. Для того, щоб вбрання нареченої мало стильний вигляд, варто подбати про те, щоб сукня була лимонного чи бежевого кольору.

Фатин створить легкий образ, а відкрита спина додасть образу трохи пікантності, – каже дизайнер.

Весільна сукня актриси Енн Гетевей.

СУКНЯ З СИЛУЕТОМ РУСАЛКИ

Така сукня пасуватиме володаркам витонченої фігури. Вбрання можна доповнити оздобленням з кристалів або мережива.

Весільне вбрання американської співачки Мераї Кері.

Нагадаємо, що нещодавно дизайнер Андре Тан назвав вісім базових речей, які обов'язково повинні бути в гардеробі модниці.