Найкращий ресторан з Русланом Сенічкіним: результати 7 випуску програми

За звання кращого ресторану країни поборолися три столичні заклади
За звання найкращого ресторану України у 7 випуску програми Найкращий ресторан з Русланом Сенічкіним позмагалися три заклади Києва – брассері Подшоffe, бар Сплетни та паб У козла.
Представники ресторанів побували у гостях одне в одного та оцінили конкурентів за чотирма критеріями: концепція, сервіс, кухня та чистота.
Подшоffe
Першим за звання найкращого ресторану України розпочав боротьбу брассері в центрі Києва Подшоffe.
Брассері – це тип франзуцького кафе, у якомуможна випити. Його власник зразу вирішив пригостити своїх конкурентів чарочкою.
За його словами, чим більше вони сьогодні вип'ють, тим більше у Подшоffe шансів. Проте це не врятувало заклад від критики конкурентів.
Вони виявили, що у Подшоffe офіціант зовсім не знає коктейльну карту. Крім того, кухня була недостатньо чистою.
Незважаючи на це, брассері отримало додаткові бали від Сенічкіна:
За патріотичність душевність і смачні страви.
У козла
Паб У козла, що розташований в індустріальному районі столиці, здидував власників ресторанів не лише своєю назвою, а й присутністю живого козла в закладі.
Крім ссавця, прискіпливі конкуренти знайшли ще й таргана. Незважаючи на демократичні ціни закладу, враження від У козла залишилося зіпсованим.
Сплетни
Бар Сплетни раніше існував у Донецьку, роте через війну на Сході України він змінив прописку на київську.
У бар приходять за смачними коктейлями – кухня тут не головне. Тому у Сплетни можна почути всіляке.
Власник закладу запропонував своїм конкурентам назвати три будь-які інгредієнти, з яких він зробить алькогольний мікс.
Рецепт найсмачнішого коктейлю чоловік зафіксував на головній стіні закладу.
Концепт і сервіс бару так сподобалися власникам Подшоffe та У козла, що вони поставли найвищі бали.
З огляду на це, Сплетни виграв титул кращого ресторану від Руслана Сенічкіна.