На телеканалі «1+1» стартує ситком «Недотуркані» про «нелегке» життя народних обранців

На телеканалі «1+1» стартує ситком «Недотуркані» про «нелегке» життя народних обранців
1plus1.ua

Стало відомо, коли на телеканалі «1+1» покажуть новий серіал «Недотуркані» виробництва студії «Квартал 95».

Поделиться:

Вже цієї неділі, 13 листопада, о 18:30 на телеканалі «1+1» стартує новий серіал «Недотуркані» виробництва студії «Квартал 95».

Це комедійна історія про «нелегке» життя народних обранців. У дотепних та реалістичних скетчах з іронією, гумором і з достатньою часткою політичної сатири показано приховане від очей сторонніх життя Верховної Ради України.

Зйомки серіалу проходили влітку в одному з павільйонів Києва. Спеціально для проекту були споруджені сесійний зал, їдальня Верховної Ради, робочі кабінети і «кулуари» Верховної Ради, де і відбуваються основні події фільму.

Всі недоліки Ради, про які нам відомо зі ЗМІ – корупція, хабарництво, кумівство, кулуарна дипломатія, некомпетентність і лицемірство - показані так, як їх сприймають самі депутати. А гідом по депутатському Задзеркаллю виступає Дмитро Леонідович Гришко – цинік, не позбавлений почуття гумору, депутат багатьох скликань, який знає про депутатів все. Роль Дмитра Гришка виконав український актор Дмитро Суржиков, якого глядачі каналу «1+1» полюбили за серіалом «Родичі». Його герой від першої особи роз'яснює глядачеві мотиви вчинків депутатів, їх, найчастіше, нестандартну логіку.

Я дуже чекаю на прем'єру «Недотурканих». Крім того, що це дуже смішний серіал, він неймовірно актуальний і життєвий - на злобу дня. Якщо говорити про мого персонажа, я вважаю, що Гришко – гравець з великої літери. Він чудовий маніпулятор, а наліт здорового цинізму дозволяє йому іронізувати над усім, що відбувається в Раді, – коментує Дмитро Суржиков.

Ролі інших депутатів різних фракцій і партій виконали українські актори: Катерина Тишкевич, Євген Капорін, В'ячеслав Гиндин, Костянтин Корецький, Петро Нікітін, Андрій Дебрін, Максим Максим'юк.

У ситкомі також є паралельні сюжетні лінії за участю Генерального прокурора, журналіста і багатьох інших персонажів, ролі яких виконують: Андрій Романій, Олег Примогенов, В'ячеслав Ніколенко, Наталія Корецька, Олександр Ярема, Володимир Гончаров, Ірина Мельник, Костя Чернокрилюк і інші.

Режисерами проекту виступили Кирило Бін та Олексій Кирющенко.