Стала відома дата прем'єри нового серіалу з Бураком Озчивітом

До зустрічі з улюбленним актором залишились лишені дні.

Поделиться:

28 серпня о 17:10 на телеканалі «1+1» відбудеться прем’єра нового турецького серіалу «Нескінченне кохання» («Kara Sevda»). Головну роль у картині виконав актор, який полонив не одне жіноче серце, та зірка серіалу «Величне століття. Роксолана» Бурак Озчивіт.

«Нескінченне кохання» - мелодрама про справжні почуття, які здатні витримати будь-які випробування. За сюжетом Кемаль (Бурак Озчивіт), хлопець  з сім'ї середнього достатку, зустрічає кохання всього свого життя - Ніхану (Несліхан Атагюль), гламурну дівчину із заможної стамбульської родини. Молоді покохали одне одного з першого погляду та вирішили створити свою власну сім’ю, але на їх шляху виникає одразу декілька перешкод. Першими проти шлюбу виступили рідні дівчини. Батьки героїні вважають, що їх донька буде щасливою з більш заможним хлопцем. А брат-близнюк Ніхан Озан під впливом Еміра, який вже давно закоханий у героїню, влаштовує пастку, щоб розлучити молодих, але при цьому випадково вбиває іншу дівчину. Емір пропонує Ніхан врятувати її  брата, але за однієї умови: героїня має вийти за нього заміж. У відчаї дівчина погоджується на пропозицію. Через довгих п’ять років Кемаль, який став заможним, повертається у рідні краї та прагне помститися за свою кохану.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У мережі з’явилися перші світлини з неймовірного весілля Бурака Озчівіта

Головні ролі в мелодрамі виконали відомі турецькі актори Бурак Озчивіт5 ролей Бурака Озчивіта, за які його полюбили глядачі, Несліхан Атагюль, Каан Урганджіоглу та Меліса Асли Памук.

Зазначимо, що телеканал «1+1» покаже одразу два сезони серіалу «Нескінченне кохання».

Нагадаємо, головний актор серіалу «Нескінченне кохання» Бурак Озчивіт нещодавно одружився із однією з найгарніших актрис турецького кінематографу Фахріє Евджен. Найочікуваніше весілля року зіграли у Стамбулі у вузькому родинному та дружньому колі на старовинній віллі, розташованій на узбережжі Босфорської затоки. Користувачі соціальних мереж назвали зіркове весілля подією століття. Цікаво, що стосунки акторів зав’язалися на зйомках серіалу «Корольок – пташка співоча». Роман пари тривав близько 3 років, а романтичну пропозицію коханій Бурак зробив на святкуванні свого дня народження.

Дивіться прем’єру нового турецького серіалу «Нескінченне кохання» 28 серпня о 17:10 на телеканалі «1+1».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Де Бурак Озчивіт і Фахріє Евджен проводять весільну подорож (фото)