Євген Кошовий поділився найтеплішим новорічним спогадом

Кварталівець зізнався, з ким проведе зимові свята

Поделиться:

Напередодні Нового року гуморист Вечірнього кварталу Євген Кошовий розповів, як збирається відсвяткувати зимові свята, та що Квартал 95 підготував для українців у новорічну ніч. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський розповів про найкумеднішу новорічну історію у своєму житті

- Як плануєте святкувати Новий рік?

- Я планую святкувати Новий рік вдома зі своїми дівчатами, тому що це сімейне свято. Я готуватимусь в останній день, бо до 29 грудня ми знаходимось в турі по Україні. 

- Що найбільше любите у новорічних святах?

- Олів'є (посміхається). Ще з дитинства так повелося, що без олів'є не обходиться це свято. Я люблю також дивитися, як діти розпаковують подарунки. Вони так чекають на це свято! Дівчата написали листа Діду Морозу. 

- Пригадайте новорічну історію з дитинства. 

- Не пам'ятаю, який це був рік, однак одного разу нам повністю вимкнули світло у новорічну ніч. Дядько Сергій протягнув провід до нашої квартири, аби ми могли ввімкнути електронні прилади. Ми змогли ввімкнути телевізор і запалили бенгальські вогні. Це був сімейний душевний вечір із свічками. 

- Яким буде новорічний Вечірній квартал?

- Це буде цікаво та весело для тих, хто полюбляє творчість студії Квартал 95, а також, звичайно, будуть виступи зірок. 

- Що хочеться побажати українцям у 2018?

- Хочеться побажати українцям бути трішки добрішими один до одного, а також побажати усього найкращого. Не звертайте уваги на негаразди, які із вами трапляються. Ідіть по життю повз них. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: MONATIK розповів, як зустріне Новий рік