​​Олімпійські ігри-2018: Презентована форма збірної України

 ​​Олімпійські ігри-2018: Презентована форма збірної України

Стильно, зручно та яскраво.

Поделиться:

Учора, 23 січня, під час урочистої церемонії проводів національної Олімпійської збірної команди України на XXIII зимові Олімпійські ігри 2018 року в Пхьончхані, у Національній філармонії України відбулася презентація Олімпійської екіпіровки.

Дизайн олімпійської колекції на зимові Ігри-2018 був розроблений молодими українськими дизайнерами у співпраці з членами Комісії атлетів НОК. Під час її розробки були враховані побажання представників Національного олімпійського комітету та самих спортсменів й використані сучасні матеріали й передові технології компанії PEAK.

Новий принт зимової Олімпійської колекції-2018 «Золоте колосся» є абстрактним відображенням національного символу України – жовтого пшеничного поля та блакитному тлі – символу родючості та багатства нашої рідної землі.

 

Кожен член збірної команди України на XXIII зимові Олімпійські ігри отримує понад 50 найменувань спортивного екіпірування, яке призначене як для парадного, так і повсякденного носіння. А це костюми для тренувань, нагороджень, урочистих подій, декілька видів курток, кофт, костюмів, взуття, сумки, аксесуари для одягу тощо.

Під час показу у ролі моделей виступили майбутні учасники найголовніших стартів чотириріччя – жіноча команда з біатлону та представники фігурного катання, а також чемпіони та призери літніх Олімпійських ігор: Наталія Добринська (легка атлетика), Юрій Чебан (веслування на каное), Олена Петрова (біатлон), Денис Беринчик (бокс), Ольга Саладуха (легка атлетика), чемпіонки Юнацьких Олімпійських ігор Юлія Левченко (легка атлетика) і Дарина Зевіна (плавання), учасники зимових Ігор Андрій Дериземля (біатлон), Дмитро Мицак (гірськолижний спорт), чемпіонка Європи з дзюдо Дар’я Білодід та представники ФК «Маестро» вокаліст гурту «Танок на Майдані Конго» Фоззі та ведучі й шоумени Олександр Педан, Андрій Джеджула.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 6 подій, які ми з нетерпінням чекаємо 2018 року

«Я вже чув перші відгуки наших спортсменів щодо форми під час їхнього екіпірування. Приємно, що вона їм подобається, у ній комфортно, адже як кажуть у народі, по одягу зустрічають. Впевнений, що Олімпійська збірна України буде гідно представлена на параді олімпійських форм у Пхьончхані і для кожного нашого атлета вона стане щасливою та фартовою», - наголосив президент Національного олімпійського комітету України Сергій Бубка.

За матеріалами: noc-ukr.org