Прем'єра блокбастера DZIDZIO, святковий Квартал та заряд вітаміном D: Що готує 1+1 на Новий рік

До новорічних свят 1+1 готує незабутні вечори для своїх глядачів.

Поделиться:

До новорічних свят телеканал 1+1 готує для своїх глядачів зустрічі з українськими артистами, серед яких: Олег Винник, MONATIK, Настя Каменських, DZIDZIO та Pianoboy.

MONATIK «Vitamin D», 30 грудня о 22:00 

Так, напередодні Нового року на телеканалі 1+1 відбудеться прем'єра телеверсії Live Show тренера Голосу.Діти-4 і судді Танців з зірками MONATIK Vitamin D, який з аншлагом пройшов 20 жовтня в київському Палаці спорту.

Сам співак називає цей концерт знаковим і найбільшим сольним концертом у своїй творчій діяльності. Під час емоційного виступу артист згадав, як декілька років тому роздавав листівки біля Палацу cпорту і навіть не міг уявити, що збере таку величезну залу, а також зі сцени ніжно зізнався у коханні своїй дружині. Цікаво, що технічне оснащення виступу визнано найскладнішим серед усіх шоу українських артистів: організатори повністю перебудували сцену Палацу спорту, перемістивши її у центр, і встановили рекордну кількість світлових приладів.

«Вечірній Квартал», 31 грудня о 20:15 

31 грудня велика родина акторів студії Квартал 95 разом з улюбленими українськими співаками приєднається до привітань країни з Новим роком і виступить з яскравими гумористичними номерами в спеціальному випуску проекту Вечірній Квартал. У новорічному випуску артисти будуть жартувати про події, які сталися у році, що минає, а також традиційно покажуть нові пародії на відомих українських політиків і зірок шоу-бізнесу. Глядачі побачать виступи і номери за участі Олега Винника, MONATIK, Насті Каменських (NK), DZIDZIO і Pianoboy. Зйомки святкової програми відбудуться 11 і 12 грудня в Палаці Україна.

«Сніданок з 1+1», 31 грудня о 8.00  

Також 31 грудня в святковому ефірі Сніданку з 1+1 Руслан Сенічкін традиційного приготує смачні страви до новорічного столу, а о 19:30 вийде спеціальний випуск ТСН, який Лідія Таран проведе біля головної ялинки України на Софійській площі. Гостями програми стануть люди, які надихнули і здивували цього року всю країну.

«DZIDZIO Контрабас», 1 січня о 22:15 

Окрім того, у святкові дні на телеканалі 1+1 відбудеться телевізійна прем'єра українського блокбастера DZIDZIO Контрабас. За сюжетом, головні герої кінокомедії, Дзідзьо, Юлік і Лямур, хочуть заробити грошей перевезенням контрабанди. Але коли на їхньому шляху з'являється гарна дівчина Олена, всі плани руйнуються. Пригоди, які чекають головних героїв, можна порівняти лише з американськими гірками.

Головні ролі у комедії виконали солісти гурту DZIDZIO Михайло Хома, Назарій Гук, Орест Галицький, а також Олена Лавренюк. Режисером виступив Олег Борщевський. Над фільмом працювала команда зі ста фахівців. Для зйомок використовували мультикоптер, знімальні крани, задіяли команду каскадерів. До слова, комедія після виходу у прокат зібрала 22 150 000 грн. та 311 000 глядачів. 

Напередодні новорічних свят глядачі 1+1 також побачать казку «Три горішки для Попелюшки», а також усі частини фільму «Один вдома». Окрім того, у новому році 1+1 покаже трагікомедійний фільм «Готель Ґранд Будапешт», який отримав «Золотого глобуса» та «Оскар» у п’яти номінаціях.