Тренер Голосу країни візьме участь у нацвідборі на Євробачення

Тренер Голосу країни візьме участь у нацвідборі на Євробачення

Стали відомі імена учасників нацвідбору на міжнародний пісенний конкурс.

Поделиться:

Стали відомі півфіналісти, які боротимуться за право представляти Україну на Євробаченні-2018 у Лісабоні. Уже з 10 лютого в прямих ефірах національного відбору виступлять 18 виконавців, серед яких тренер Голосу країни-8 Сергій Бабкін та учасники цього вокального шоу на 1+1 Ingret Kostenko, LAUD (Влад Каращук), СONSTANTINE, TAYANNA (Тетяна Решетняк).

Також у нацвідборі візьмуть участь The Erised, Kozak System, The ВЙО, Julinoza, Dilemma, KAZKA, Yurcash, Mountain Breeze, Vil’na, KADNAY, Pur:Pur, MELOVIN, ILLARIA.

 «Під час першого етапу відбору ми отримали більше 1000 заявок. Це говорить про те, як сильно розвивається наша музична індустрія. Я пишаюся тим, що сьогодні українські пісні набувають абсолютно нове обличчя – сучасне, модне. І ми робили ставку саме на якісну пісню. В ній повинна бути і любов до музики, і сміливе рішення, і обличчя артиста. Не важливо – відомий він чи ні. Ми провели колосальну роботу, і я з легкістю можу сказати, що в прямому ефірі глядач почує дуже якісну музику й побачить міцних (не побоюсь цього слова) артистів. Особисто я вірю в кожного з них. Більше того, всі пісні написані самими учасниками, і мене, як музичного продюсера, це дуже тішить», -  зазначив музичний продюсер Руслан Квінта.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 6 подій, які ми з нетерпінням чекаємо 2018 року

Нагадаємо, що 19 січня відбудеться жеребкування, яке й визначить порядок виступу учасників у півфіналах.

Півфінали нацвідбору заплановані на 10 і 17 лютого, фінал – 24 лютого.