У День Святого Миколая гроші від реклами на 1+1 підуть на здійснення дитячих мрій

Напередодні Дня Святого Миколая ведучі 1+1 закликають допомогти дітям

Поделиться:

Лідія Таран звернулась до телеглядачів з проханням переглянути рекламний блок 19 грудня 2017 року о 20:10 після випуску ТСН. Всі кошти, отримані від рекламодавців у період прайм-тайм, будуть направлені на здійснення мрій важкохворих дітей в рамках проекту «Здійсни мрію» благодійного фонду «Ти не один» 1+1 медіа.

Проект існує з квітня 2016 року. За цей час було здійснено майже півсотні дитячих мрій з усієї України. Діти та їх батьки відчули, що вони не одні і повірили в те, що дива бувають.

«Наукою доведено, що позитивні емоції – це найкращі ліки від усіх хвороб. І саме почуття щастя здатне зцілити дитину. Ці діти потребують віри в те, що бажання можуть здійснюватися, потребують віри в дива – і саме ми можемо зробити цю віру дійсністю, виконавши хоча б одну, заповітну мрію хворої дитини. Втілення цього бажання може стати першим кроком на шляху до одужання і в наших силах допомогти зробити цей крок. Давайте разом скажемо кожній хворій дитині «Повір у дива! Ти не один!», –  говорить керівник благодійного фонду «Ти не один» 1+1 медіа Власта Шовковська.

За чотири роки в рамках акції «День Святого Миколая» телеканал 1+1 зібрав більше 615 000 гривень. Разом із благодійним фондом «Крона» у Національну дитячу лікарню «ОХМАТДИТ» вдалося придбати роторну центрифугу у відділення переливання крові, спеціальний фазований датчик для ультразвукових досліджень серця і судин маленьких пацієнтів відділення реанімації новонароджених, а також ротаційний мікротом – обладнання, необхідне для діагностики онкозахворювань.

«Щороку ми спостерігаємо збільшення залученості телеглядачів. Я сподіваюся, цього разу ми залишимо цей тренд, адже це найпростіший спосіб допомогти – просто подивитись рекламу», - розповідає PR-директор «1+1 медіа» Світлана Павелецька.

Чим більше людей подивиться рекламний блок, тим більше коштів буде отримано від рекламодавців і тим більше дитячих мрій буде здійснено! Переглянути ролик можна за посиланням.