Зірки 1+1 розіграють новорічні подарунки серед глядачів телеканалу

1+1 готує для своїх глядачів безліч святкових сюрпризів

Поделиться:

До нового 2018 року телеканал 1+1 готує для своїх глядачів безліч святкових сюрпризів, одним з яких став розіграш новорічних подарунків від улюблених ведучих.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За лаштунками: Як зірки 1+1 і ретривер знімалися у новорічному ролику

Глядачі 1+1 мають можливість виграти новорічні подарунки, які зірки каналу загортають у яскраві святкові обгортки у відео роликах. Так, кожний охочий може виграти зустріч із Дмитром Комаровим, запрошення на новорічний концерт Вечірнього кварталу та Ліги сміху, знімання Голосу країни, а також кулінарну зустріч із Русланом Сенічкіним. Щоб отримати подарунок, необхідно перейти у спеціальний розділ на сайті та поспілкуватись із новорічним ботом у мессенджері. Переможці будуть визначені за допомогою random.org на початку наступного року.

Нагадаємо, напередодні свят на телеканалі 1+1 відбудеться прем'єра телеверсії Live Show тренера Голосу.Діти-4 і судді Танців з зірками MONATIK Vitamin D. 31 грудня телеканал 1+1 покаже святковий ефір Сніданку з 1+1 і спеціальний випуск ТСН, який Лідія Таран проведе біля головної ялинки України на Софійській площі, а також спеціальний новорічний випуск Вечірнього Кварталу, зірковими гостями якого стануть Олег Винник, Настя Каменських (NK), DZIDZIO і Pianoboy. Окрім того, до новорічних свят на телеканалі 1+1 відбудеться телевізійна прем'єра українського блокбастера «DZIDZIO Контрабас».

Зустрічайте Новий рік із телеканалом 1+1!