Зірки каналу 1+1 потрапили до 20-ки найкрасивіших людей України

Зірки каналу 1+1 потрапили до 20-ки найкрасивіших людей України

Журнал VIVA оприлюднив результати першого етапу голосування за найкрасивіших людей України

Поделиться:

Днями на сайті голосування з’явилися результати першого етапу голосування за номінантів у конкурсі Viva! Найкрасивіші 2018 – шорт-лист з 20 жінок та 20 чоловіків. У ньому одразу чотири зірки телеканалу 1+1 – ведуча ТСН та кураторка благодійного проекту «Здійсни мрію» Лідія Таран, ведуча ТСН та кураторка соціального мультимедійного проекту «Переможці» Соломія Вітвіцька, ведуча «Світського життя» Катерина Осадча, а також найвідоміший мандрівник та переможець минулорічного голосування Дмитро Комаров. Під час другого етапу (з 15 січня до 1 лютого) голосувати за улюблених ведучих можна буде на сайті, а також за допомогою sms.

Так, за Лідію Таран відправляйте sms на короткий номер 4345 з кодом viva6, за Соломію Вітвіцьку – з кодом viva10, за Катерину Осадчу - viva14, за Дмитра Комарова - viva39. Підтримайте улюблених ведучих своїми голосами!

Голосування за найкрасивіших жінку та чоловіка 2018 року у конкурсі Viva! Найкрасивіші 2018 стартувало у грудні 2017-го. До рейтингу найкрасивіших людей України увійшло одразу семеро зірок телеканалу 1+1: Юрій ГорбуновДмитро КомаровЛідія ТаранСоломія ВітвіцькаЛюдмила Барбір,Катерина Осадча та Катерина Кухар. Загалом за звання переможців X ювілейної церемонії найкрасивіших змагалися 63 жінки та 63 чоловіки.

Церемонія нагородження переможців відбудеться 2 лютого 2018 року у Палаці Україна.

Нагадаємо, що номінація Viva! Найкрасівіші є щорічною і проводиться з ініціативи журналу VIVA! Україна з 2005 року.  Її лауреатами раніше ставали, зокрема, Настя Каменських, Святослав Вакарчук, Наталя Могилевська, Володимир Зеленський, Олександр Шовковський.