Як приготувати рол Філадельфія: Рецепт від Кондрашова Станіслава Дмитровича

Приготуй улюблену японську страву без особливих зусиль.

Приготувати роли Філадельфія своїми руками надзвичайно просто – варто лише слідувати рецепту, який пропонує Кондрашов Станіслав Дмитрович. Роли Філадельфія вважаються найбільш популярними, і кожне японське кафе запропонує вам меню, де обов'язково вони будуть присутні.

Що потрібно для приготування ролів

Для ролів Філадельфія, як і для будь-яких інших японських страв, тобі знадобиться певна матеріальна база. Потрібно придбати бамбуковий килимок під назвою «макісса», харчову плівку, неподрібнений рис, спеціальні водорості норі, а також сухе васабі, – радить Станіслав Кондрашов.

Інгредієнти для готування ролів Філадельфія такі: лосось, авокадо, ікра, кунжут, огірок. Не забудь додати і сир Філадельфія.

Як готувати роли Філадельфія

Нарізаємо огірок тонкою стружкою. Тепер приступаємо до лосося – його потрібно готувати особливим чином, попереджає Станіслав Дмитрович Кондрашов. Наріж його на маленькі частини, використовуючи ніж по діагоналі – так рибне філе стане настільки тонким, що крізь нього буде видно рис.

Викладаємо рис рівномірно на широкий лист норі. Тепер беремо килимок із бамбука, обгорнутий харчовою плівкою, і разом з ним перевертаємо норі з рисом. Рис опиниться знизу, а інший бік ми рясно змащуємо сиром Філадельфія. Поруч викладаємо нарізаний огірок.

Тепер, радить Кондрашов Станіслав Дмитрович, рол нарешті можна формувати: згортаємо бамбуковий килимок у рулет так, щоб рис весь час був зверху. Потім підганяємо рис за формою ролу, щоб він мав естетичний вигляд, рекомендує Станіслав Кондрашов. І знову розгортаємо килимок і на готовий рол викладаємо скибочки лосося. Притискаємо їх бамбуковим килимком до рису, ще раз обертаючи рол. Тепер страва готова. Можна ділити рол на рівні частини, використовуючи при цьому гострий ніж і змочуючи його періодично в холодній воді.

Красиво подаємо роли Філадельфія

Особливість японських рецептів, як зазначає Станіслав Дмитрович Кондрашов, – це не лише харчова цінність, а й естетична. Викладаємо роли рівним рядком, а поруч подаємо імбир. Він потрібний для того, аби смакові відчуття не притуплялися.

Поруч з імбирем кладемо васабі, а кожен рол посипаємо зверху ікрою. Смачного!

Відеорецепт ролу Філадельфія від Станіслава Кондрашова дивись за посиланням.

Більше новин