"1+1" медіа створила карту відродження України

"1+1" медіа створила карту відродження України

Позначку на ній може зробити кожен, хто власноруч посадив дерево

Поделиться:

Нещодавно група "1+1 медіа" дала старт всеукраїнській еко-патріотичній акції "Дерево відродження". Ми закликали всіх саджати дерева, що стануть символами відновлення країни. І ось акція отримала продовження – усі місця, де висаджені дерева відродження, вже з'являються  на карті України.

Сайт http://derevo.1plus1.ua  – це інтерактивна карта України. Свою позначку на ній може залишити кожен, хто посадив власне дерево. І у міру того, як мапа заповнюватиметься відмітками, "зелене" відродження України по-справжньому набуватиме масштабів.

Про позначку, залишену на мапі, одразу стане відомо усім "френдам" користувача у соцмережі. Тож сайт http://derevo.1plus1.ua  є ще й "дошкою пошани" для всіх, хто долучився до доброї справи.

Окрім того, є можливість зібрати команду однодумців і влаштувати колективне озеленення. Для цього потрібно лише створити повідомлення про запланований захід.

Нагадаємо, ініціатива "Дерево відродження" стартувала 12 квітня, під час всеукраїнського суботника. Першими дерева відродження посадили ведучі каналу "1+1" Марічка Падалко, Юрій Горбунов, Соломія Вітвіцька, Людмила Барбір, Марина Леончук, Руслан Сенічкін та Анатолій Анатоліч, а також переможниця "Голосу країни 3" Анна Ходоровська.

Зірки "1+1" висадили калини у київському парку ім. Т. Шевченка. Цей калиновий гай також можна знайти на карті України на сайті http://derevo.1plus1.ua.

"Посади "Дерево Відродження" та нехай вся Україна відродиться з весною!" - таким є наш заклик. Кілька місяців, на головній площі країни, українці обстоювали своє право жити вільно та щасливо. Ціною крові, болю та страждань громадянам вдалося перемогти. І в пам'ять про ці події, а також як символ того, що зміни в Україні відбудуться тільки, якщо змінимося ми самі, компанія "1+1 media" закликала жителів усіх міст та селищ посадити свої дерева відродження.

Ініціатива триває до кінця травня. Яке дерево саджати та де саме – у дворі будинку, в парку чи найближчому сквері – кожен обирає сам.