"1+1 медіа" запускає міжнародний новинний телеканал

"1+1 медіа" запускає міжнародний новинний телеканал

11 серпня 2014 року група 1+1 медіа в тестовому режимі мовлення запустить міжнародний новинний телеканал "Ukraine Today".

Поделиться:

11 серпня 2014 року група 1+1 медіа в тестовому режимі мовлення запустить міжнародний новинний телеканал "Ukraine Today". Уже з  24 серпня мовлення відбуватиметься у повному обсязі.

За контентне наповнення каналу відповідатиме новостворена редакція, яка увійде до структури департаменту інформаційного мовлення "1+1 медіа". Мовлення вестиметься англійською мовою.

"Для нас, як однієї з провідних українських медійних компаній, важливо надати міжнародній спільноті доступ до реальних фактів та подій в Україні, Росії та країнах СНД. На жаль, останнім часом ми стали свідками широкомасштабної інформаційної війни з боку державних ЗМІ Росії. Ми вважаємо, що можемо на це відповісти, а саме об'єктивною інформацією, побудованою на принципах цивілізованого світу - з усіма точками зору, без брехні та перекручень. "Ukraine today"-  наш  внесок на підтримку європейського вибору України" - коментує Олександр Ткаченко, генеральний директор "1+1 медіа".

Генеральним продюсером телеканалу призначено Тетяну Пушнову, яка з вересня 2011 року обіймає посаду шеф-редактора "ТСН".

З часом планується розширення редакції, а також запуск мовлення каналу російською мовою.

Канал буде безкоштовним та доступним через супутник Hotbird у цьому році на території Європи та вже з наступного року на території США. У редакції, окрім українців, також будуть працювати громадяни країн ЄС. 

Нагадаємо, що в "ТСН" уже є досвід співпраці з міжнародними журналістами. З травня журналісти центру новинного мовлення ВВС – New Broadcasting House в Лондоні – наживо виходять в ефір основного інформаційного випуску "ТСН" о 19.30 щопонеділка та щосереди, пропонуючи глядачам 1+1 міжнародний контекст актуальних подій, а також аналіз ключових британських і світових новин.