1+1 одружує наосліп

1+1 одружує наосліп

Герої нового проекту "Сім'я" на 1+1 одружаться, вперше побачившись на власному весіллі.

Поделиться:

Телеканал 1+1 покаже нове експериментальне шоу "Сім'я", присвячене Міжнародному дню сім'ї, любові та вірності. Вперше в історії українського телебачення наречені поставлять свої підписи у Свідоцтві про шлюб, навіть не бачивши одне одного.

"Відомо, що у східних країнах пару дітям обирають батьки. Вважається, що такі шлюби найміцніші. Колись за такими правилами жили і в Україні. Нині, коли, за статистикою, більшість шлюбів українців розпадається, ми вирішили відновити мудрі традиції предків та створити нову сім'ю наосліп, за допомогою лише професійних "амурів", - каже Тетяна Стельмашова, шеф-редактор проекту "Сім'я".

Канал 1+1 наважився на експеримент та зібрав раду експертів: астролога, психолога та світську левицю, і з кваліфікованою допомогою професійних "амурів" одружив чоловіка та жінку, визнаних, за різними показниками і дослідженнями, ідеальною парою. Одинаків, охочих улаштувати свою долю за допомогою досвідчених експертів, знайшлося кілька сотень, а пощастило тільки двом.

Героями проекту "Сім'я" стали мати-одиначка Юлія з Бахчисарая та директор будівельної компанії Вадим з Києва.

За умовами експерименту, після весілля учасники мають жити під одним дахом, самостійно дбати про власний побут та разом розпоряджатися сімейним бюджетом. За тим, як Вадим з Юлею будуватимуть сімейні стосунки, спостерігатимуть експерти. Та втручатись у життя пари вони не матимуть права, хіба що хтось вирішить, що з нього досить експериментів і викине білий прапор. Це означатиме закінчення стосунків та розлучення.

Чи вдасться новоспеченій родині порозумітися та чи можна при виборі долі покладатися на психологічні тести, астрологічні мапи та чужий досвід, зможемо дізнатись уже у вівторок.

Нагадаємо, шоу "Сім'я" - переможець "Пітчингу ідей", унікальний проект пошуку нових оригінальних розважальних ідей для телебачення серед незалежних авторів. Автор проекту "Сім'я" – Володимир Москалець.

Дивіться проект "Сім'я" у вівторок 9 липня на 1+1. Початок - 22:30.