1+1 оголосив конкурс на найкращий сценарій мультфільму з тіста

1+1 оголосив конкурс на найкращий сценарій мультфільму з тіста

У рамках проекту "Великий пекарський турнір" телеканал 1+1 вирішив створити яскравий та добрий мультфільм з тіста.

Поделиться:

У рамках проекту "Великий пекарський турнір" телеканал 1+1 вирішив створити яскравий та добрий мультфільм з тіста. Героїв стрічки вигадають глядачі. Анімувати мультфільм будуть зірки телеканалу та переможець конкурсу сценаріїв.

Щоб узяти участь у змаганні на найкращий сценарій, достатньо детально описати героїв мультфільму, місце події та пригоди учасників і надіслати всі ідеї на адресу konkurs@1plus1.tv

Хронометраж мультфільму - 30 секунд. Сценарії приймаються до 17 червня включно. Переможець візьме участь у зйомках мультфільму, познайомиться з зірками 1+1 і отримає сувенір на згадку від телеканалу та проекту "Великий пекарський турнір".

Зйомки проекту "Великий пекарський турнір" уже почались. У загальнонаціональному конкурсі на найкращу випічку змагаються 12 учасників-аматорів. Контролювати весь кулінарний процес та куштувати випічку будуть справжні професіонали: Серж Маркович, відомий сербський шеф-кухар за покликанням; Катерина Агронік, кондитер міжнародного рівня з досвідом роботи у Франції та США; пані Ольга Ганущак, спеціаліст з технологій кулінарії та почесна хранителька традицій української випічки.

Ведучим проекту став Юрій Горбунов: "Проект "Великий Пекарський турнір" – дуже добре та сімейне шоу. Тут не будуть смажити ковбасу з картоплею і вигадувати рецепти салатів. Всі епізоди проекту присвячені винятково випічці: хлібу, рогаликам, булкам, пирогам, тортам, еклерам тощо. Мені подобається, що в цьому проекті панує атмосфера доброти, адже кондитерський виріб не буде смачним, якщо люди створюють його з поганим настроєм".

Оригінальний формат "The Great British Bake off" належить компанії BBC. Шоу вже успішно адаптовано у Франції, Бельгії та Данії, а у 2013 році проект запускається у США, Австралії, Норвегії, Польщі та Україні.