1+1 покаже продовження серіалу "Гюльчатай"!

1+1 покаже продовження серіалу "Гюльчатай"!

Історія доброї і скромної Гюльчатай, яка іде за своїм коханням попри всі перешкоди, не залишила глядачів байдужими

Поделиться:

Історія доброї і скромної Гюльчатай, яка іде за своїм коханням попри всі перешкоди, не залишила глядачів байдужими. Тому вже цього понеділка, 3 березня, на каналі 1+1 - прем'єра продовження історії, яка полюбилася глядачам, - "Гюльчатай-2". Дивіться дві перші серії другого сезону серіалу о 20:15 на 1+1!

У продовженні серіалу глядачі побачать Гулю через кілька років після її весілля з Віктором. Дівчина закінчила медичний інститут і працює в лікарні. Здавалося б, у її житті нарешті настала світла смуга. Гуля щаслива з чоловіком, вони разом виховують маленького Сашка. Їхнє щастя затьмарює тільки відсутність спільних дітей. Та й Павло, який нещасливий у шлюбі з Жанною, усвідомлює, що досі кохає Гюльчатай, і мріє її повернути. У цей і без того заплутаний клубок кохання, ревнощів, взаємних підозр і давніх почуттів раптом вдирається минуле Гулі - в особі вже забутого нею Рустама, який жадає помсти....

"У другому сезоні героїв чекає багато життєвих труднощів, - розповідає режисер серіалу Роман Просвірнін. - Акцент - на особистих драмах трійці. Наприклад, Паша поїде до сина Сашка, якого Гюльчатай виховує як рідного. Але ж зрозуміло, що він хоче побачити не тільки сина. Віктор буде ревнувати, сумніватися у дружині... Крім того, в другому сезоні Віктор сяде в інвалідний візок внаслідок травми, яку він заробив, рятуючи дитину з-під завалу після землетрусу. І це теж вплине на їхні відносини з Гулею".

До речі, землетрус знімали в різних місцях. Натуру - в Абхазії, в зруйнованому містечку Ткварчелі. Працівники МНС надали знімальній групі техніку, консультували, як балки кранами розбирають рятувальники. Кадри людей під завалами зняли в декораціях у Москві, на ЗІЛі. Знімали якраз у тому ливарному цеху, в якому колись відливали куполи для храму Христа Спасителя.

Дивіться серіал "Гюльчатай-2" на каналі 1+1 з понеділка по четвер о 20:15 одразу по дві серії!