1+1 покаже всі частини "Піратів Карибського моря"

1+1 покаже всі частини "Піратів Карибського моря"

У січні на глядачів 1+1 чекає вражаюча прем'єра – "Пірати Карибського моря". Неймовірні пригоди безстрашного Джека Горобця і його команди на примарному кораблі "Чорна Перлина".

Поделиться:

На глядачів 1+1 чекає вражаюча прем'єра – "Пірати Карибського моря". З понеділка, 6 січня, щовечора дивіться неймовірні пригоди Джека Горобця і його команди на легендарному кораблі "Чорна Перлина". Початок - о 22:10.

Пригодницька сиквел-квадрологія: "Пірати Карибського моря: "Прокляття Чорної Перлини", "Пірати Карибського моря: Скриня мерця", "Пірати Карибського моря: На краю світу", "Пірати Карибського моря: На дивних берегах" - всі частини відразу. Пригоди, небезпека, містика і звичайно ж кохання. Головні герої фільму: Джек Горобець, Елізабет Свонн і Віл Тернер уже давно стали улюбленцями мільйонів глядачів.

Разом пірати-бешкетники пройдуть небачені моря, побувають на неіснуючих островах і навіть у світі мертвих. Їм доведеться боротися за життя, справедливість і свою любов. А дорогі костюми, розкішні декорації на неймовірна гра акторів перенесуть вас у казковий світ піратів. Приготуйтеся до неймовірних пригод, адже з такою компанією нудно не буде.

У квадрології "Пірати Карибського моря" режисери Гор Вербінскі та Роб Маршалл об'єднали найкращих акторів: Джонні Деппа, Орландо Блума, Кіру Найтлі та Джеффрі Раша.