"1+1" презентував фільм "Висоцький. Спасибі, що живий"

"1+1" презентував фільм "Висоцький. Спасибі, що живий"

28-го листопада телеканал "1+1" презентував найочікуванішу картину року - "Висоцький. Спасибі, що живий".

Поделиться:

28-го листопада телеканал "1+1" презентував найочікуванішу картину року - "Висоцький. Спасибі, що живий".

Фільм представляли автор сценарію, син головного героя картини Микита Висоцький, виконавець однієї з головних ролей Андрій Смоляков, генеральний директор групи компаній "1+1" і продюсер фільму Олександр Ткаченко.

Микита Висоцький і Андрій Смоляков прилетіли до Києва з Санкт-Петербурга, де також представляли картину за день до київського показу.

- Картина не замислювалася, як комерційна, - говорить Микита. - Це ми, наша знімальна група і, думаю, багато глядачів, говоримо Висоцькому через понад 30 років, як його немає - спасибі, що живий. Ми його дякуємо за те, що він живий, ось тут, у нас. Він це зробив. Ця картина зроблена, мені здається, з любові.

- Людство ніколи не скасує те питання, яке одного разу було озвучене прекрасним поетом "коли б ви знали, з якого сміття ростуть вірші, не відаючи сорому", - сказав про своє ставлення до фільму Андрій Смоляков, який зіграв у стрічці роль офіцера КДБ, - Це завжди буде цікаво, завжди буде правильно і завжди буде по-різному.

 - Висоцький у кожного різний, - сказав Олександр Ткаченко - Цей фільм у будь-якому випадку - дотик до легенди. Для мене цінне, що фільм чесний, унікальний з точки зору сюжету і високоякісний з художньої точки зору. Він змушує думати, міркувати. Він залишиться в серцях людей.      

Сьогодні допрем'єрний показ відбудеться в Москві і вже завтра в кінотеатрах України і Росії - офіційна прем'єра довгоочікуваного фільму "Висоцький. Спасибі, що живий ". Одночасно з нашими країнами фільм стартує в Казахстані, Узбекистані, Білорусі, Німеччині, Чехії, а потім у країнах Прибалтики.