"1+1" розкаже всю правду про "Сватів"

"1+1" розкаже всю правду про "Сватів"

Новий телевізійний сезон на "1+1" не обійдеться без улюблених героїв серіалу "Свати". З 18 серпня глядачі "1+1" не тільки побачать улюблених героїв, а й зможуть дізнатися про них ...

Поделиться:

Новий телевізійний сезон на "1+1" не обійдеться без улюблених героїв серіалу "Свати". З 18 серпня глядачі "1+1" не тільки знову побачать улюблених героїв, але й зможуть дізнатися про них те, чого ще не знали, а саме - як створювали популярний серіал. Про це розповість 8-серійний документальний фільм "Свати: життя без гриму", прем'єра якого відбудеться у понеділок, 18 серпня, о 22:45. Також "1+1" покаже всі 6 сезонів популярного серіалу. Першу серію першого сезону "Сватів" можна подивитися вже у понеділок, 18 серпня, о 21:20.

"Свати: життя без гриму" - це цикл документальних фільмів про акторів-виконавців головних ролей та історію створення популярного телесеріалу "Свати". Глядачам покажуть, як знімали їхню улюблену історію, що змушувало плакати й сміятися всю знімальну групу, наскільки складно бути героєм такого успішного проекту. Цими та багатьма іншими закулісними секретами поділяться режисер картини Андрій Яковлєв і самі актори: Тетяна Кравченко, Олександр Феклістов, Олеся Железняк, Микола Добринін та Федір Добронравов.

Також глядачі знову зможуть зануритися в атмосферу родинності й неповторного сватівського гумору і згадати, з чого починалася історія сімейства Будьків-Ковальових-Берковичей. Відчути себе частиною великої "сватівської" родини можна буде, переглянувши всі 6 сезонів серіалу "Свати".

- Спочатку ми думали зняти двосерійну історію про стосунки бабусів і дідусів, які сперечаються на теми виховання своєї онуки. Фільм сподобався глядачам, і ми вирішили зняти продовження. Так з'явилися 6 сезонів "Сватів", які по-справжньому полюбилися глядачам і стали їм як рідні, - каже режисер картини Андрій Яковлєв.

Дивіться серіал "Свати", починаючи з першого сезону, з понеділка по четвер о 21:20, а відразу після нього, о 22:45, – документальний фільм "Свати: життя без гриму" по дві серії одразу!