1+1 шукає пінгвінів!

1+1 шукає пінгвінів!

У рамках промо проекту "Великі перегони" канал 1+1 проводить кастинг пінгвінів. Основні вимоги до героїв - пропорційна форма тіла та біла грудка. 

Поделиться:

Телеканал 1+1 оголосив кастинг для пінгвінів на зйомки нового проморолика. У рамках промо проекту "Великі перегони" продюсерська група телеканалу знімає ряд роликів з екзотичними тваринами. Тизер з прогулянкою слонів на Майдані вже встигли побачити телеглядачі 1+1. Для зйомок наступного ролика в рамках нестандартного промо вирішили залучити пінгвінів. Основні вимоги до героїв - пропорційна форма тіла, біла грудка та великі ступні для комфортного переміщення. Кастинг відбудеться на льодовому стадіоні.

Олег Трояновський, креативний продюсер 1+1:

Слони на Майдані - незвичне видовище. А взимку - так це просто рідкість. Нам же вдалося їх побачити і запам'ятати. Все тому що скоро стартує шоу "Великі перегони". Який зв'язок, запитаєте ви? Відповідь на це питання можна отримати на 1+1 цією весною. До речі, ходять наполегливі чутки, що на початку лютого в Києві чекають пінгвінів. Де конкретно, поки не зрозуміло.

Проект "Великі перегони" знятий за всесвітньо відомим форматом The Amazing Race. The Amazing Race - проект-легенда, який отримав 12 нагород телевізійної премії Emmy Award. В Америці вийшло вже 20 сезонів цього шоу.

Учасники "Великих перегонів" за місяць відвідали 4 континенти і більше 10 країн. Кругосвітню гонку-квест з безліччю різноманітних випробувань глядачі 1+1 зможуть побачити вже у квітні 2013 року.