1+1 викладає "Величне століття. Роксолана" в Інтернет

1+1 викладає "Величне століття. Роксолана" в Інтернет

"Величне століття. Роксолана" - серіал, який хочеться дивитися ще і ще. Відтепер кожна серія після показу на 1+1 одразу з'являється на офіційному сайті проекту.

Поделиться:

"Величне століття. Роксолана" - серіал, який хочеться дивитися ще і ще! Усі серії улюбленої історії кохання відтепер можна дивитися в Інтернеті – на офіційному сайті "Величного століття" в Україні roksolana.1plus1.ua.

Після показу в ефірі 1+1 усі серії будуть одразу з'являтися на офіційному сайті серіалу. Щоб їх переглянути, заходьте у розділ "Відео". Кожна серія буде розміщена на сайті протягом двох тижнів. На даний момент там вже є три серії першого сезону.

"Ми сподіваємося, що такий чудовий серіал як "Величне століття. Роксолана" з професійним українським дубляжем від 1+1 у вільному доступі стане гарним подарунком для усіх його шанувальників. Також вважаємо, що цей крок буде сприяти формуванню культури цивілізованого розповсюдження контенту в українському сегменті інтернету і відмови наших громадян від послуг піратських ресурсів", - говорить програмний директор каналу 1+1 Андрій Коваль.

Насолоджуйтеся переглядом улюбленого серіалу у зручний для вас час!