"1+1" запрошує журналістів у навколосвітню подорож

"1+1" запрошує журналістів у навколосвітню подорож

Телеканал "1+1" запрошує журналістів взяти участь в унікальному реаліті-шоу "The Amazing Race" і відправитися в кругосвітню подорож.

Поделиться:

Телеканал "1+1" запрошує журналістів взяти участь в унікальному реаліті-шоу "The Amazing Race" і відправитися в кругосвітню подорож.

"The Amazing Race" - це масштабний теле-квест за оригінальним форматом американської компанії ABC. Проект отримав шість нагород головної телевізійної премії країни - Emmy Award. В Україні подібний формат реалізується вперше.

У шоу змагаються 12 пар. Склади тандемів можуть бути найрізноманітнішими: родичі, друзі, напарники, партнери, професійні дуети. Учасникам належить за один місяць об'їхати всю земну кулю. Пари долають певні перешкоди і після кожного отримують нові завдання, розгадавши які можуть дістатися до наступної точки. Мета учасників - до певного часу прибути в аеропорт і при цьому не стати останніми. Адже на кожен наступний рейс квитків рівно на одну пару менше.


Представники ЗМІ можуть пройти кастинг для участі в теле-квесті на загальних підставах.
- У будь-якому виданні - я впевнена! - Працює багато харизматичних людей, - говорить продюсер проекту Вікторія Забулонська (компанія "Sister's Production"). - Ми із задоволенням візьмемо їх з собою. Чим яскравішими і емоційнішими будуть відносини між учасниками квесту - тим краще. Журналісти будуть проходити кастинг на загальних підставах і якщо пройдуть - то пройдуть в цей проект по-справжньому. Вони стануть повноцінними учасниками "The Amazing Race" і, якщо не виконають завдання, вилетять з нього. Все по-чесному. Щоб дійти до фінішу, доведеться докласти всі свої фізичні та інтелектуальні зусилля. Нам потрібні комунікабельні, відкриті та фізично добре підготовлені пари.


Для участі у кастингу необхідно заповнити анкету на сайті "1+1" http://www.1plus1.ua/kastyngy/37