"1+1" згадав найпопулярніші проекти за 20 років свого існування (ВІДЕО)

"1+1" згадав найпопулярніші проекти за 20 років свого існування (ВІДЕО)

"Сніданок з "1+1" назвав суперхіти каналу

Поделиться:

За 20 років існування "1+1" вражав і захоплював якісними проектами, які полюбила уся країна.

Із нагоди ювілею телеканалу журналісти нашого ранкового шоу згадали, які програми прайм-тайму здобули звання найпопулярніших.

Так, 1997- го року глядачі не відходили від екранів унікального на той час проекту "СВ-шоу". Його ведучою була провідниця Вєрка Сердючка, яка зустрічала у гостях зірок першого ешелону.

Крім гумористичних програм, телеканал показував і драматичні проекти. Наприклад, "Без табу". Тоді до студії ведучої Ольги Герасим'юк приходили звичайні люди, які розповідали власні карколомні історії життя. Глядачі співчували героям випусків, плакали разом із ними й навіть не здогадувалися, що кожну розповідь шліфували редактори. А все тому, що 50 відсотків гостей були із села й зовсім не вміли говорити на камеру.

Разом із каналом "1+1" глядачі й популярні артисти навіть вчилися танцювати у проекті "Танці з зірками".

"Найскладнішим було звикнути працювати з партнером. Коли ти летиш на швидкості 300 кілометрів за годину головою донизу. І ти не знаєш, у цей момент впіймають тебе чи ні", - згадала учасниця популярного телешоу Наталя Могилевська.

Проект "Танці з зірками" з'явився у 2006-му. І був би неможливим без ведучих Юрія Горбунова та Тіни Кароль.

"Крім величезної кількості тексту, треба було запам'ятати повністю весь початок, а ще заспівати й станцювати наживо", - розповів Юрій Горбунов.

Із 2012-го року глядачі каналу "1+1" сміються разом із "Кварталом 95". А ще співають із "Голосом країни" - проектом, який одразу став головним вокальним шоу. Його першим переможцем став Іван Ганзера із команди тренера Діани Арбеніної.

Детальніше - у відео:

"1+1" запрошує разом відсвяткувати ювілей дружби, долучитися до флешмобу, ділитися яскравими емоціями, спогадами, та викладати у соціальні мережі Facebook та Instagram фотографії з хештегом #1plus1_20.

Усі фото можна побачити тут: http://20rokiv.1plus1.ua/