1+1 зніме серіал про пригоди москаля

1+1 зніме серіал про пригоди москаля

Влітку телеканал 1+1 планує початок зйомки комедії про пригоди московського мажора в глухому закарпатському селі.

Поделиться:

Влітку телеканал 1+1 планує початок зйомки комедії про пригоди московського мажора в глухому закарпатському селі.

Авторська розробка 1+1, участь відомого британського режисера, непередбачений розвиток сюжету на тлі чудової природи Карпат не залишать глядачів байдужим.

"Наша історія є результатом роботи міжнародної команди і в жодному разі не висміює чиюсь культуру. Це класичний сюжет про молоду людину "не в своїй тарілці", а об'єктом сатири в проекті є культурні стереотипи", - каже Олена Васильєва, головний продюсер фільмів і серіалів каналу 1+1.

Упродовж 20 серій глядачі зможуть спостерігати за захопливою історією про життя "москаля", тобто московського мажора Валери, в глухому гуцульському селі. Після того, як батько Валери зник у Туманному Альбіоні, рятуючись від працівників ФСБ і мафії, хлопець випадково дізнається про існування дядька Івана - рідного батькового брата. Без закордонного паспорта й всього з сотнею доларів у кишені у Валери лишається тільки один варіант - знайти дядька і сховатися у нього, поки батько "розрулить ситуацію". Так юнак потрапляє у гуцульське село, куди ще ніколи не ступала нога "москаля". Тепер у нього два виходи: змінитися самому або змінити гуцулів.

Для роботи над ситкомом 1+1 залучить відомого британського режисера Кріса Коттема.

Вибір невипадково впав на Кріса: британський режисер на телебаченні вже понад 11 років. Кріс працює у різних жанрах, серед них комедії, драми та документальні стрічки, знімає для BBC1, BBC4, Sky та інших. Його стрічки були номіновані на престижну премію BAFTA, а також перемагали у міжнародних конкурсах.

Автором сценарію виступив співробітник 1+1 Микола Куцик.