1+1 media school запускає освітні онлайн-курси з журналістики, режисури монтажу та YouTube

1+1 media school запускает три образовательных онлайн-курса

1+1 media school, освітній проєкт групи 1+1 media, запускає три освітні онлайн-курси, спрямовані на здобуття охочими нових знань та навичок, що особливо актуальні в цей період.

Поделиться:

Так, на навчання запрошуються охочі за такими напрямами «Діджитал журналістика», «Режисер монтажу» та «Фахівець по роботі з YouTube». Усі заняття проводитимуться дистанційно, а кураторами курсів стануть  працівники медіахолдингу та провідні фахівці на ринку. 

За анонсовані освітні курси буде здійснюватися фіксована символічна оплата, а частина виручених коштів буде спрямована на підтримку ЗСУ.

«Нині, як ніколи, важливо залишатися мобільними та вміти швидко адаптуватися до нової реальності. Зокрема, в найкоротші терміни перекваліфікуватися, аби мати можливість працювати дистанційно чи продовжувати боротьбу на інформаційному фронті в тому числі. Онлайн-курси, які ми анонсуємо, допоможуть студентам освоїти новий фах і отримати важливі практичні навики монтажу, роботи з YouTube чи діджитал-журналістики, – коментують в 1+1 media school.

Так, навчання на курсі «Діджитал журналістика» розпочнеться 2 травня і триватиме до 27 травня, реєстрація і детальна інформація доступна за цим посиланням. Зазначимо, що тренерами курсу стануть Олександр Козаченко, Марина Григоренко та Ольга Михальченко. Студенти зможуть навчитися роботі з новинними платформами, шукати новини, працювати з першоджерелами, писати тексти, монтувати та розміщувати відео. 

Курс «Режисер монтажу» пройде з 14 травня по 19 червня, більше — за цим лінком. Кураторка курсу — Ольга Михальченко. Під час навчання студенти опанують 4 різні програми для монтажу та зможуть працювати з будь-якого куточка країни. 

Деталі щодо початку освітнього напряму «Фахівець по роботі з YouTube» стануть відомі згодом, проте попередня реєстрація можлива тут. Куратором стане Данило Щестюк, а викладачами курсу — топові YouTube-блогери України. Кошти, зібрані від продажів курсів, будуть повністю передані на потреби ЗСУ. 

Нагадаємо, нещодавно медіашкола анонсувала серію безкоштовних онлайн-лекцій для школярів 5-11 класів. Програма складається з 11 тематичних занять, спікери — працівники медіахолдингу, а також викладачі шкіл партнерів.

Новости по теме