17 лютого ТСН покаже ефіри з нової студії

17 лютого ТСН покаже ефіри з нової студії

Окраса нової студії ТСН - найбільша в Україні проекційна відеостіна! І першою її випробує Алла Мазур у програмі "ТСН. Тиждень".

Поделиться:

ТСН вражає! Відтепер з нової студії – сучасної, технологічної, стильної! Головна окраса нового помешкання найпотужніших теленовин країни – найбільша в Україні проекційна відеостіна. Тож випуски ТСН на 1+1 стануть ще яскравішими, технологічнішими та динамічнішими.

17 лютого для ТСН зміниться все – і апаратно-студійний комплекс, і ньюзрум. Але незмінною залишиться соціальна орієнтація новин о 19:30, яскраві історії, характерні для ТСН; особливий та бадьорий настрій, притаманний ранковим випускам ТСН.

Сьогодні, 8 лютого офіційно презентували нову студію ТСН. Вперше випробували найбільшу в Україні проекційну відеостіну площею 27 м2, на якій гостям показали сюжет про переїзд ТСН, всіх ведучих та студії за останні 16 років. На відкриття прийшли всі ведучі ТСН: ведучі ранкових випусків Марічка Падалко та Марина Леончук, програми "ТСН. Особливе" Соломія Вітвіцька, основних випусків Наталка Мосейчук та Лідія Таран, нічного підсумку Юлія Бориско та ведуча "ТСН. Тиждень" Алла Мазур. Привітати з новою оселею прийшов Генеральний директор "1+1 медіа" Олександр Ткаченко.

"Є різні новини в цій країні, якісь головні, є ті, що змінюють, але є новини прості – вони перші, бо вони вражають. І це ТСН", - зазначив Олександр Ткаченко.

Завдяки новій студії у ТСН з'явилася амбітна мета – розбудувати перший в Україні конвергентний ньюзрум. Для цього телеканал впровадив унікальну технологію VIZ RT Video Wall. Цю технологію використовують провідні телевізійні інформаційні служби: CNN, CBS, Fox, BBC, CCTV.

Інформаційне мовлення з нової студії розпочне Алла Мазур 17 лютого з "ТСН. Тиждень". Саме Алла вже понад 16 років є ведучою і незмінним обличчям новин на 1+1.

Цікаві факти про ТСН

· ТСН рятує людей. Торік служба допомогла зібрати кошти на лікування 184 українців.

· ТСН – найрейтинговіші новини на українському телебаченні. Основні випуски ТСН о 19:30 здобувають рекордні рейтинги.

· У ТСН найбільша мережа регіональних корпунктів – 30. Один корпункт за рік проїжджає відстань, що дорівнює довжині й широті Євразії – 24 000 кілометрів.

· ТСН – найжіночніші теленовини країни. З семи ведучих – семеро жінок.

· ТСН – єдині новини в Україні, ведуча яких працює в них з першого дня заснування. Це Алла Мазур.

· У новій студії ТСН найбільша проекційна відеостіна в Україні. Її площа – 27 м2.