2 млн. українців зацікавилися одруженням наосліп

2 млн. українців зацікавилися одруженням наосліп

9 липня на телеканалі 1+1 відбулася вдала прем'єра пілотного випуску експериментального шоу "Сім'я".

Поделиться:

9 липня на телеканалі 1+1 відбулася вдала прем'єра пілотного випуску експериментального шоу "Сім'я". Вперше в історії українського телебачення наречені поставили свої підписи у Свідоцтві про шлюб, навіть не бачивши одне одного.

Частка пілотного випуску проекту "Сім'я" склала 21,8% глядачів віком від 18 до 54 років по всій Україні. Рейтинг шоу склав 4,9%.

За аудиторією 18-54 у містах з населенням від 50 тис. осіб і вище частка склала 16,2%, рейтинг 3,3%.

Незважаючи на пізній час виходу (22:30), майже два мільйони (1 млн. 952 тис.) українських глядачів різного віку дивилися прем'єру експерименту "Сім'я" від першої і до останньої секунди (рейтинг у людей по аудиторії від 4 років всієї України).

Зважаючи на такі високі показники та виявлений інтерес до проекту "Сім'я", телеканал 1+1 оголосив кастинг для самотніх чоловіків та жінок. Якщо вам більше 30 років, ви готові довіритися професійній свасі, астрологу, психологу і створити сім'ю наосліп, реєструйтеся на сайті 1+1 у розділі кастингів. Досвідчені експерти підберуть вам ідеальну пару за всіма показниками, дослідженнями та характеристиками особистості.

За умовами експерименту, після весілля учасники повинні будуть жити під одним дахом, самостійно дбати про власний побут та разом розпоряджатися сімейним бюджетом. За тим, як вони будуватимуть сімейні стосунки, спостерігатимуть експерти. Та втручатись у життя пари вони не матимуть права, аж доки хтось з учасників не вирішить, що з нього досить експериментів, і не викине білий прапор. Це означатиме кінець стосунків та розлучення.

За даними Департаменту сім'ї та дітей Міністерства соціальної політики України, Україна є лідером за кількістю розлучень у Європі. У 2012 році було укладено 278 тис. шлюбів, а відсоток розлучень сягнув 61%. Від 52% до 62% розлучень в Україні припадає на молоді сім'ї.

"Відомо, що у східних країнах пару дітям обирають батьки. Вважається, що такі шлюби найміцніші. Колись за такими правилами жили і в Україні. Нині, коли, за статистикою, більшість шлюбів українців розпадається, ми вирішили відновити мудрі традиції предків та створити нову сім'ю наосліп, за допомогою лише професійних "амурів", - каже Тетяна Стельмашова, шеф-редактор проекту "Сім'я".

Нагадаємо, шоу "Сім'я" - переможець "Пітчингу ідей", унікальний проект пошуку нових оригінальних розважальних ідей для телебачення серед незалежних авторів. Автор проекту "Сім'я" – Володимир Москалець.