2 вересня "Голос країни" звучатиме у Crystal Hall

2 вересня "Голос країни" звучатиме у Crystal Hall

12 кращих учасників вокального шоу 1+1 "Голос країни" заспівають цієї п’ятниці, 2 вересня, на сцені столичного розважального закладу Crystal Hall.

Поделиться:

12 кращих учасників вокального шоу 1+1 "Голос країни" заспівають цієї п’ятниці, 2 вересня, на сцені столичного розважального закладу Crystal Hall. За ними стежить вся країна, і їх вже називають народними зірками. Вони за крок до фіналу і готові кожен день доводити, що гідні звання "Голосу країни".

Молоді артисти тільки починають свій шлях на велику сцену, проте вже встигли відчути на собі всі переваги та недоліки публічності. Владу Ситніку прихильниці не дають спокійно ходити по вулиці, а на концертах Наталії Гордієнко завжди аншлаги. Сольні виступи Даші Мінєєвої збирають сотні небайдужих слухачів: аби задовольнити публіку, співачці, навіть, доводиться жертвувати власними голосовими зв’язками. Не так давно дівчина втрачала голос за день до прямого ефіру, проте доводила на сцені „Голосу країни”, що саме вона повинна продовжити свою участь у шоу.

На День незалежності Василь Логай та Арсен Мірзоян влаштували справжнє співоче свято у Запоріжжі. Присутні на концерті запевняють: це був найкращий подарунок до свята всьому місту. А Наталія Гордієнко та Даша Мінєєва цього тижня гастролюватимуть нічними клубами не тільки України, але й Росії. Першого вересня дівчата виступатимуть на кавер-вечірці у Москві, а вже другого – радуватимуть своїм співом українських прихильників.

Варто зауважити, що вечірка у Crystal Hall не буде обмежена форматом прямого ефіру, а тому ви матимете змогу почути ті пісні, які ніколи не прозвучать з ваших телеекранів. Опинитися за крок від улюбленого виконавця та поспілкуватися з ним у невимушеній атмосфері – чого ще можна бажати? Продюсери шоу пішли назустріч вокалістам та їх прихильникам – якщо народ хоче бачити їх не тільки на сцені шоу "Голос країни", а й ходити на їхні концерти, було вирішено зробити вечірку, на якій виступлять практично всі чвертьфіналісти.

Отже, цієї п’ятниці для вас виступатимуть Наталія Гордієнко, Ваня Ганзера, Тоня Матвієнко, Арсен Мірзоян, Міла Нітіч, Влад Ситнік, Вася Логай, Катя Грачова, Оля Шаніс, Даша Мінєєва, Стас Конкін та Олексій Мартиненко. Вони обіцяють завести публіку та перетворити цей вечір на феєрію голосу.

Почуй "Голос країни" НАЖИВО!

 

Дата: 2 вересня 2011

Час: 21.00

Місце: Crystal Hall, Дніпровський узвіз 1

Вхід вільний