26 березня на 1+1 стартує проект "Принц бажає познайомитися"

26 березня на 1+1 стартує проект "Принц бажає познайомитися"

26 березня в ефірі каналу 1+1 стартує романтичний проект "Принц бажає познайомитися".

Поделиться:

26 березня в ефірі каналу 1+1 стартує романтичний проект "Принц бажає познайомитися". Три справжніх принца з Італії, Франції та Гани два місяці інкогніто живуть в Києві з надією зустріти дівчину, яка полюбить саме їх, а не їх титул, гроші та популярність.

Герої проекту - титуловані спадкоємці знатних родин у своїх країнах. Принц Лоренцо де Медічі де Гатті ді Мартірано з Італії - син польської принцеси з королівського роду Радзивилів і спадкоємець одного з найдавніших італійських родів. Граф Жак Анрі Антуан фон Полье де Ботенс з Франції - справжній аристократ. А 25-річний принц Даніель Нії Арма Тего з Гани - не тільки спадкоємець престолу, але і зірка футболу.

На батьківщині у принців є все, про що тільки можна мріяти - вони знамениті, багаті, шановані і впливові. Єдине, чого їм не вистачає - любові. Герої проекту насторожено ставляться до жінок, навколо них багато красунь, але принци не можуть бути впевнені у щирості їхніх почуттів. Як зрозуміти, чи потрібен жінці ти сам, або нею рухає спокуса стати королевою або графинею? Саме ця проблема спонукала Лоренцо, Жака Анрі і Даніеля оселитися в Україні і, прикриваючись амплуа звичайних іноземців, спробувати знайти свою половинку.

За словами знімальної групи проекту, до питання пошуку своїх "принцес" герої поставилися з несподіваною серйозністю. Хто знає, можливо незабаром українка дійсно стане королевою Гани, французькою графинею або італійської принцесою?

Шоу "Принц бажає познайомитися" знято за форматом компанії ВВС "Undercover princes". Для телеканалу 1+1 шоу знімає компанія Sistersproduction.