3 знаки зодіаку, яким у травні пощастить у коханні

Любовний гороскоп на травень 2023: кого чекають зміни в коханні (1+1)
Freepik

Любовний гороскоп на травень 2023 від астрологині.

Поделиться:

Анжела Перл дала детальний гороскоп на травень 2023 для всіх знаків зодіаку по днях. Кого чекають зміни в особистому житті?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на травень 2023 для всіх знаків зодіаку: кому чекати змін

Овен (21 березня - 19 квітня)

За даними астрологині, 8 травня Венера увійде до вашого 4-го будинку гороскопу. Там же у вас і Марс. В період до 21 травня вас очікуватимуть події, пов'язані з романтичними стосунками. Це можуть бути приємні новини від коханої людини або незвичайний сюрприз, який змусить вас ще більше закохатись. Самотні представники знаку можуть зустріти прекрасну людину на незвичайному заході або події.

Рак (22 червня - 22 липня)

5 травня очікується Повня та Місячне затемнення в 5 будинку гороскопа, який зокрема відповідає за любовну сферу. В коханні настане ясність — можливе завершення відносин чи перехід до нового рівня. Ви можете зблизитися зі своїм партнером або з людиною, яка привернула вашу увагу. Ви можете відчути, що ви стали ще більш злагодженими і зрозумілими один для одного, що зміцнить ваші взаємини та спонукає до одружання. Для сімейних пар травень — вдалий час для поповнення в родині. Самотнім представникам знаку Рак рекомендується зайнятися пошуком нових можливостей для зустрічі зі своєю ідеальною парою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Транзит Юпітера: гороскоп на рік для всіх знаків зодіаку від астролога

Козеріг (22 грудня - 19 січня)

Для Козерогів травень стане прекрасним періодом для романтичних стосунків та побачень, оскільки 8 травня Венера, планета краси та грошей, входить до 7-го будинку відносин і партнерства. Марс також знаходитиметься у цьому будинку до 21 травня. З 15 по 21 травня можливе знайомство, пропозиція або навіть шлюб. У разі труднощів в ваших стосунках, рекомендується не втрачати надію. Спробуйте розібратися в причинах конфлікту та поговорити зі своїм партнером, щоб покращити ваші взаємини.

Дивіться також місячний календар вдалих днів на травень 2023 від майстра фен-шуй Давида Векуа:

Новости по теме