42-річна принцеса Вельська Кейт Міддлтон лікується від раку

У Кейт Міддлтон знайшли рак: офіційна заява
Getty Images

Принцеса Вельська Кейт Міддлтон шокувала новиною про хворобу на рак.

Поделиться:

Кейт Міддлтон записала офіційне відеозвернення, у якому повідомила про свою онкохворобу і початок хіміотерапії. Останні два місяці були особливо важкі для королівської родини. 

Принцеса назвала цю новину «великим шоком» і попросила «час, простір і конфіденційність».

"Як ви можете собі уявити, це зайняло певний період. Мені знадобився час, щоб відновитися після серйозної операції, щоб почати лікування. Але, найголовніше, нам знадобився час, щоб пояснити все Джорджу, Шарлотті та Луї так, як їм це зручно, і запевнити їх, що зі мною все буде добре.

Я почуваюся добре, і з кожним днем   стаю сильнішою, зосереджуючись на речах, які допоможуть мені вилікуватися; на моєму розумі, тілі та настрої. Те, що Вільям поруч зі мною, також є чудовим джерелом розради та заспокоєння. Як і кохання, підтримка й доброта, яку виявляють так багато з вас. Це так багато значить для нас обох", — повідомила принцеса Вельська.

Нагадаємо, у січні принцесі Вельській зробили операцію, яка передбачає довгу реабілітацію. Відсутність Кейт у медійному просторі змусила людей замислитись, куди зникла принцеса. Після різноманітних спекуляцій у мережі дружина принца Вільяма нарешті зробила офіційну заяву, у якій розповіла про хворобу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Куди зникла принцеса Кейт Міддлтон

Новости по теме