5 цікавих фактів про харизматичного шефа із "Кухні" Дмитра Назарова

5 цікавих фактів про харизматичного шефа із "Кухні" Дмитра Назарова

Дивіться "Кухню" із понеділка по четвер о 21:20 на "1+1"

Поделиться:

Комедійний серіал "Кухня", четвертий сезон якого стартував на "1+1", неможливо уявити без майстра кулінарії, вимогливого й запального шефа. Із роллю персонажа, якого не безпідставно вважають невід'ємною часткою ресторану "Клод Моне", бездоганно впорався харизматичний і талановитий актор Дмитро Назаров.

До вашої уваги 5 маловідомих фактів про яскраву зірку серіалу "Кухня".

1. Після школи Дмитро Назаров не відразу вступив до театрального вишу. Спочатку він працював на московському хлібокомбінаті, де "дослужився" до четвертого розряду майстра-пекаря.

2. Багато років Назаров виконує роль головного Діда Мороза країни. Сам він вважає за краще називати себе іміджмейкером казкового діда і дуже сердиться, коли його "розсекречують".

3. У одному з епізодів серіалу "Закон", де він знімався в ролі судді Скляра, актор так увійшов у азарт, що зламав не тільки стіл, а й кисть руки аж у трьох місцях.

4. Голосом Назарова говорять багато героїв в популярних мультиках: таких як "Фіксики", "Князь Володимир", "Качині історії", "Книга джунглів", "Чіп і Дейл поспішають на допомогу", "Реальна білка".

5. Актор не їсть копченого і солоного. Не відмовляється поласувати сиров'яленою шинкою і стейками. А ще обожнює індичку під соусом з диких ягід і просту смажену картоплю.