5 маловідомих відео гурту "Океан Ельзи"

5 маловідомих відео гурту "Океан Ельзи"

Вже 24 серпня на глядачів каналу "1+1" чекає грандіозна подія - "День Незалежності з "Океаном Ельзи".

Поделиться:

Вже 24 серпня на вас чекає грандіозна подія - "День Незалежності з "Океаном Ельзи"! У цей день на стадіоні "Львів-Арена" гурт виконає пісні, які обрали саме ви, а канал "1+1" покаже цей концерт у живому ефірі.

Голосування за 23 композиції, які увійдуть до трек-листа концерту, вже розпочалося на сайті oe.1plus1.ua  З цього приводу ми вирішили згадати 5 маловідомих відео, які не увійшли до жодного з офіційних альбомів гурту. 

"Long, long time ago"

Пісню з першого альбому "Океану Ельзи" добре пам'ятають найдавніші прихильники гурту, а ось цей кліп навряд чи бачила навіть більшість з них. Це щире, але практично аматорське відео, гурт зняв ще до свого переїзду в Київ і запису дебютного альбому.  Зовсім юний Вакарчук, затишні львівські дворики, що може бути краще?..

"В очах твоїх я небо бачу"

Ще одне відео з присмаком Львову. Ця пісня не увійшла до жодного з офіційних альбомів і дуже відрізняється від інших пісень гурту. Але ж цікаво почути, з чого все починалося.

 

"Мальви"

Гідне виконання відомої пісні Володимира Івасюка. Проникливий дует з чудовою артисткою Ніною Матвієнко. Це відео гурт відзняв багато років тому у рамках спецпроекту каналу "1+1". І тоді, і тим більше, зараз цю пісню неможливо слухати без сліз. 

"Лист до мами"

Ще один давній спецпроект гурту на військову тематику. "Напиши мені листа. Я читатиму всю ніч.  Загорни свої слова в той знайомий запах. Чуєш, мамо..."   2007 рік. Хто б міг подумати, що колись вона буде настільки актуальною.

 

"911. Тихий Океан"

Концертні відео "Океану Ельзу" - це завжди щось особливе. Адже під час виступів гурту панує просто неймовірна атмосфера! А знайомі пісні у незвичному прочитанні  - подвійний подарунок для слухачів.  "911. Тихий Океан" разом із симфонічним оркестром... Просто послухайте.