5 міксерів, які прикрасять вашу кухню

5 міксерів, які прикрасять вашу кухню

Добірка красивих та функціональних приладів.

Поделиться:

Цього року на виставці CES-2018, яка проходила з 9 по 12 січня в Лас-Вегасі, компанії представили інновації у сфері «інтелектуальної» техніки. Так, Samsung вдосконалили голосовий помічник Bixby в холодильниках. Компанія Amazon зробила прорив з розробкою Alexa, яку можна впровадити в споживчу техніку, щоб полегшити користування. Незабаром навіть міксер зможе працювати за голосовою командою власника. Зручна функція, чи не так? Але поки це розробки, а 8 березня вже близько і прийшов час обирати подарунки. Тому ми вирішили представити добірку красивих та функціональних приладів, які стануть прикрасою вашої кухні.

Міксер Bork E800 з металевим блиском

Цей прилад підійде прихильникам класичного дизайну. Родзинка колірного оформлення — у золотистому блиску. Модель знаходиться у високому ціновому сегменті, але повністю виправдовує таку вартість. На користь міксера — планетарна система змішування, 12 режимів роботи і плавне регулювання швидкості. Унікальна насадка «Кондитер» скорочує час збивання тіста на 60%. Також є функція зворотного відліку, яка автоматично відключає прилад.

Різнобарвна лінійка міксерів Master Gourmet від бренду Sencor

Приємно, коли техніка на кухні потужна і виглядає стильно. Розробники марки Sencor вирішили порадувати господинь, випустивши лінійку міксерів Master Gourmet. Їх корпус представлений у декількох колірних рішеннях: червоному, синьому, блакитному, рожевому, фіолетовому та інших. Тільки уявіть, як ця «лялечка» круто впишеться в дизайн кухні. Але на красивому зовнішньому вигляді справа не закінчилася. У цих міксерах можна зробити тісто, крем, піну, збиті вершки. Оригінальне рішення управління за допомогою ручки виглядає вінтажно. Особливість моделей — режим «пульс», який дозволяє віночком короткостроково, але ретельно впливати на продукт.

Червона феєрія від міксера Kitfort КТ-1308

Неможливо не закохатися в дизайн цього приладу. У ньому поєднуються сріблястий блиск чаші та червоний колір корпусу. Стаціонарний міксер підійде не тільки для замішування тіста, а й для приготування крем-супів. Двигун потужністю 600 Вт забезпечує необхідну швидкість роботи. Управління здійснюється за допомогою кнопок, а настройки відображаються на електронному дисплеї.

Преміальний міксер KitchenAid 5KSM150PSE

Гарний корпус приладу, плавні вигини конструкції та відтінок червоного у поєднанні зі сріблястою чашею полонить погляд. Прилад знайде місце в звичайній квартирі і на кухні кухаря-професіонала. Суцільнометалева конструкція стійка до пошкоджень. Двигун працює безшумно, не зважаючи на його високу потужність. Ще одна особливість: у передній частині є отвір для підключення додаткових насадок, наприклад, овочерізки, пристосування для формування і нарізки локшини. У чаші об'ємом 4,83 л ви зможете заготовити тісто для млинців і нагодувати велику сім'ю. Модель знаходиться у високому ціновому сегменті, і це виправдано, адже техніка професійна.

Компактний міксер BOSCH MFQ 40301

Модель ручного приладу виконана в декількох відтінках, але найкрутіше виглядає поєднання золотистого і сріблястого. Якщо ви прихильник теплих тонів і класики, прилад вам сподобається. Ручне управління полегшено за рахунок покриття Soft Touch, міксер не ковзає в руках. Комплектується віночками FineCreamer, які дозволять швидко замісити тісто без розбризкування.

Радує, що виробники більше часу приділяють не тільки удосконаленню функціональності, а й опрацюванню дизайну техніки. Тому якщо ви цінуєте стильний зовнішній вигляд приладів, на сайті Comfy.ua: https://comfy.ua/mixer/ ви підберете круті і красиві міксери за різними цінами.

Новости по теме