5 романтичних фільмів, які варто подивитися тільки удвох

Найкращі фільми для перегляду вдвох
gettyimages.com

Влаштуй побачення перед телевізором!

Поделиться:

Цілком логічним продовженням романтичної вечері при свічках може стати не менш зворушливе побачення перед телевізором за переглядом кіно про кохання, милої комедії чи драми з глибоким сенсом.

Зіпсувати емоційно-піднесений настрій в такі моменти може тільки недостатньо сучасний або неякісний телевізор. Необхідність розглядати кожну деталь під мікроскопом або прислухатися до важливих реплік, сказаних кіногероями, вмить зруйнує романтичну атмосферу. Щоб цього не сталося, необхідно заздалегідь замінити старий телевізор на більш сучасний та функціональний. Замовити найсучасніші телевізори з HDR можна в MOYO.

До вашої уваги ТОП-5 справжніх шедеврів кінематографа: 

«Вічне сяйво чистого розуму»

Романтична драма з елементами наукової фантастики, яка не залишить байдужою жодну закохану пару. Фільм, який за 15 років існування уже встиг стати класикою і міцно зайняти одну з топових позицій майже у всіх рейтингах фільмів про кохання та стосунки. Джим Керрі та Кейт Вінслет у головних ролях – один з найнеочікуваніших екранних тандемів 2004 року. Сюжет заплутаний, екстраординарний та емоційний – те, що треба для спільного перегляду.

«Титанік» 

Кінокартина, яка вже понад 20 років ледь не щодня зачіпає серця нових глядачів. Історія, про яку знають абсолютно всі. Оскароносна робота режисера Джеймса Кемерона, що вперше з’явилася на великих екранах в 1997 році. Юні і прекрасні Джек і Роза на власному прикладі демонструють, що таке блискавична закоханість і всепоглинаюча любов.

«Віднесені вітром»

Знятий за романом Маргарет Мітчелл фільм з чарівною Вів’єн Лі в головній ролі. Драматична історія, яка розповідає про кохання, досягненні цілей, війну і найбезглуздіші життєві помилки. Кінокартина, в яку просто неможливо не закохатися, геніальна робота, яка вже 80 років тішить глядачів.

«Вік Адалін»

Красива і просто неймовірна історія про дівчину, яка в результаті катастрофи отримала чи то найцінніший подарунок долі, чи то піддалася прокляттю. Про що мова і як саме сприймає те, що трапилося Адалін – питання, заради відповідей на які і варто подивитися прекрасний фільм про кохання.

«Красуня»

Джулія Робертс і Річард Гір – тандем, яким неможливо не насолоджуватися. Фільм з неоднозначним сюжетом, кумедними діалогами і просто приголомшливою грою акторського складу. Романтичний сюжет змушує до самого кінця співпереживати ексцентричній Вівіан Уорд і спокійному, часто галантному Едварду Льюїсу.

Відмінно підходять для «закоханих» посиденьок у домашньому затишку фільми «Час», «Дорогий Джон», «Закохайся в мене, якщо наважишся» і багато інших не менш зворушливих і цікавих картин.

Новости по теме