5 українських мелодрам про справжнє кохання

Сучасні українські серіали про справжнє кохання на 1+1 Україна

Дивіться українські серіали про кохання на 1+1 Україна.

Поделиться:

Українські серіали про кохання захоплюють своїми історіями не гірше, ніж турецькі. Ділимося добіркою популярних мелодрам, які варто подивитися кожному. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ТОП-5 захопливих турецьких серіалів, які варто переглянути

"Папараці"

Фотограф-репортерка з глянцевого журналу Саша мріє вийти заміж за свого головного редактора Марата, але неочікувані обставини змушують дівчину піти на угоду з совістю. Щоб виручити молодшого брата, який розбив чужу дорогу машину, вона має зробити "жовтий" матеріал про відомого футболіста. Саша і не припускала, що це завдання кардинально змінить не тільки її життя.

Дивіться серіал "Папараці" в ефірі 1+1 Україна цієї суботи, 6 травня, о 19:30.

"Катерина"

Серіал є адаптацією однойменної поеми Тараса Шевченка до сучасних реалій. Катерина живе в мальовничому селі Шуляки на Черкащині в сім'ї консервативних педагогів. Одного разу в село на натурні зйомки історичної картини приїжджає столична знімальна група. Катя без пам'яті закохується у відомого актора Олексія Красильникова, і це змінює не тільки її життя, але і життя всіх, хто оточує дівчину.

Дивіться серіал "Катерина" на сайті 1+1.

"Не можу забути тебе"

Історія про любовний трикутник, яка не залишає глядача байдужим. 22-річна студентка Віка Климчук, майбутній лікар-травматолог, приходить на стажування в медичний центр футбольного клубу, де знайомиться з місцевою зіркою — футболістом Артемом Григор'євим. Та перепоною на шляху кохання двох героїв стає суперник футболіста — Ігор. Згодом з'ясовується, що Артем і сам хлопець не простий.

Дивіться серіал "Не можу забути тебе" на сайті 1+1.

"Артистка"

Вихованка дитбудинку Ніка приїхала до Києва заради вступу на акторський факультет, але не змогла скласти вступні іспити. У пориві відчаю вона кидається під машину, за кермом якої сидів всіма забутий режисер Ярославський (Станіслав Боклан). Чоловік рятує Ніку. З часом між ними спалахують почуття. Щасливий Ярославський поспішає познайомити свою майбутню наречену із сином Іваном, не уявляючи, що вони вже знайомі і мають почуття один до одного. Чи зможе Ніка обрати між справжнім коханням та відданістю?

Дивіться серіал "Артистка" на сайті 1+1.

"Дівчина з персиками"

Сільська дівчина Аня і «мажор» Роман потрапляють в аварію. Після автокатастрофи дівчина залишилася прикутою до інвалідного крісла, а навколо ситуації розгортається скандал. Батько Роми, бажаючи захистити репутацію своєї сім'ї, запросив Аню до свого будинку для того, щоб забезпечити їй повний догляд. Дівчина використовує цей шанс, щоб насолити герою, але згодом закохується в хлопця.

Дивіться серіал "Дівчина з персиками" на сайті 1+1.

Новости по теме