9 цікавих фактів про виконавицю ролі Шахерезади Бергюзар Корель

9 цікавих фактів про виконавицю ролі Шахерезади Бергюзар Корель

Виконавиця ролі Шахерезади у серіалі "1001 ніч" Бергюзар Корель приковує до екранів мільйони глядачів з усього світу

Поделиться:

Виконавиця ролі Шахерезади у серіалі "1001 ніч" Бергюзар Корель приковує до екранів мільйони глядачів з усього світу. Цікаво, що прихильники зірки стверджують: таємниця успіху акторки не тільки в її неймовірній вроді, а й у загадковості, якою вона оповита з голови до ніг. 9 фактів про жінку, яка підкорила серце одного із найзаздрісніших чоловіків Туреччини, дізнавайтеся просто зараз:

1. Батьки Бергюзар Корель – талановиті актори. Саме вони прищепили доньці любов до камери й знімального процесу загалом.

2. Перед вступом до університету Корель професійно грала у волейбол і не бачила для себе іншого майбутнього.

3. Акторській майстерності Бергюзар навчали професіонали, які проводили заняття з Ніколь Кідман і Томом Хенксом.

4. Виконавиця ролі прекрасної Шахерезади у реальному житті – дружина Халіта Ергенча, який виконав у серіалі "1001 ніч" головну чоловічу роль.

5. Халіт старший за Бергюзар на 12 років. І в той час, коли юна спокусниця отримувала п'ятірки в школі, на одному з проектів актор познайомився з її батьками. Звісно, тоді доленосною цю зустріч ніхто не назвав. А до весілля залишалося рівно 20 років.

6. Своєму коханому чоловікові Ергенчу Бергюзар народила сина Алі.

7. Після виходу "1001 ночі" на екрани Бергюзар Корель стала однією з найпопулярніших акторок Туреччини і отримала "Золотого метелика" (найпрестижнішу телевізійну премію) за роль Шахерезади.

8. На зйомках "Величного століття" Бергюзар (у серіалі актриса зіграла епізодичну роль), не витримала любовної сцени між султаном і Гюррем і втекла з майданчика в сльозах.

9. Актрису вважають однією з найбільш закритих персон: вона нечасто дає інтерв'ю, та й на світських заходах виглядає досить стриманою і мовчазною.

Дивіться серіал "1001 ніч" на каналі "Бігуді" і на нашому сайті, адже сюжет цієї телеісторії захоплює надзвичайно швидко:

Головна героїня, красива дівчина, молода й перспективна архітекторка, влаштовується на роботу до великої будівельної компанії, що належить Онуру і його компаньйонам. Завдяки своїм професійним якостям дівчині з перших же днів вдається домогтися поваги з боку колег, вигравши вигідний будівельний тендер. Незабаром події повертаються таким чином, що Шахерезада повинна провести з Онуром ніч кохання, щоби отримати велику суму на лікування сина.