9 травня вокалісти двох сезонів "Голосу країни" зустрінуться на одній сцені

9 травня вокалісти двох сезонів "Голосу країни" зустрінуться на одній сцені

До Дня перемоги телеканал 1+1 підготував справжній подарунок для всіх своїх глядачів: о 17:00 розпочнеться гала-концерт за участю артистів проекту "Голос країни"

Поделиться:

До Дня перемоги телеканал 1+1 підготував справжній подарунок для всіх своїх глядачів: о 17:00 розпочнеться гала-концерт за участю артистів проекту "Голос країни". В ефірі прозвучить більше двох десятків найбільш красивих та душевних композицій, які виконували учасники та тренери шоу в обох сезонах.

На публіку чекають ліричні пісні від Дениса Федоренка та Наталії Пічкур, щирі виступи Арсена Мірзояна та Дмитра Селянського, найкращі шоу-номери від переможців проекту – Івана Ганзери та Павла Табакова. Співатимуть на сцені артисти й командами у повному складі: так, Олег Скрипка зі своїми підопічними виконає запальну "Весну", а Олександр Пономарьов та дівчата з його команди подарують глядачам композицію Миколи Мозгового "На щастя, на долю".

В дуеті з мамою нарешті виступить Антоніна Матвієнко. "Сцена "Голосу країни" багато дала Тоні, тому мені приємно стояти на ній разом з дочкою", - зауважила Ніна Митрофанівна. Артистки з унікальними голосами виконають шедевр української музичної спадщини – композицію "Любій матусі", яка не залишить телеглядачів байдужими.

Спільний номер підготували й вокалісти з команди Олександра Пономарьова, які створили тріо спеціально для участі у гала-концерті. Кирил Туріченко, Галина Безрук та Катерина Грачова вийдуть на сцену з піснею "Семейный альбом", яку присвятять всім людям, з якими свого часу познайомилися на проекті. "Друзі з "Голосу країни" залишаться зі мною на все життя, - говорить Катя. – На проекті така концентрація людей, які близькі тобі за духом, що вони відразу стають рідними. Справді, на знімальному майданчику я зустріла свою другу сім'ю". Мабуть, тому зовнішня схожість усіх трьох артистів вже ні в кого не викликає подиву, а за лаштунками їх все частіше називали родичами.

Крім того, Галина Безрук заспіває і в дуеті зі своїм тренером. "Спільний виступ з Олександром – велика честь для мене, - зізналася дівчина. – Крім того, це був для мене і подарунок на День народження, адже ми записали номер саме напередодні святкування". Разом артисти виконають композицію "Смуглянка" у супроводі оркестру Збройних Сил України. З ним так само виступить і Тіна Кароль, яка для святкового концерту обрала ліричну "Баладу про матір".

Найкращі українські музичні твори та світові шедеври прозвучать цього вечора для ветеранів та всіх прихильників проекту "Голос країни". Не пропустіть фінальний ефір вокального шоу 9 травня о 17:00 на телеканалі 1+1!