Ахтем Сеітаблаєв розповів, як глядачі "Хоробрих сердець" допомагають учасникам АТО

Ахтем Сеітаблаєв розповів, як глядачі "Хоробрих сердець" допомагають учасникам АТО

Глядачі військово-патріотичного проекту захоплюються мужністю кожного гостя і часто звертаються до програми, щоб допомогти учасникам АТО

Поделиться:

Щонеділі у ефірі проекту "Хоробрі серця" лунають історії справжніх героїв. Глядачі військово-патріотичного проекту захоплюються мужністю кожного гостя і часто звертаються до програми, щоб допомогти учасникам АТО. У інтерв'ю виданню hochu.ua ведучий програми Ахтем Сеітаблаєв розповів, як українці підтримують військових. Так, з'ясувалося, що люди не лише перераховують кошти, а й передають героям речі-талісмани.

"Днями чудова дівчина, яка чекає на дитину, принесла вишиванки-обереги. Із-поміж них - вишита футболка кольору хакі з вишивкою і розшифровкою закладених в ній символів, - говорить ведучий. Вона розповіла, що є ціла компанія жінок, які шиють ці вишиванки і хочуть, щоб за допомогою нашої програми вони доходили до хлопців, які в госпіталі, в зоні АТО. Хлопці вдягатимуть і відчуватимуть тепло материнське, сестринське і людей, які чекають на них і хвилюються".

А ще одна жінка написала на програму, що готова надати неймовірну кількість розпарованого фабричного взуття різноманітного дизайну. Таким чином вона вирішила допомогти солдатам, які в боях втратили ногу.

Ахтем наголошує на тому, що люди, які допомагають учасникам АТо абсолютно нічого не чекають натомість.

"Коли я тільки дізнався, що хронометраж програми" Хоробрі серця "- півтори години, мені здавалося, що це занадто багато. Але тепер я розумію, що це не так. Дуже багато історій, героїв і волонтерів. Останні - теж щодня здійснюють героїчні вчинки. Наприклад, підтримують поранених у лікарні. Найголовніший наш ресурс - це наші люди", - розповідає Ахтем Сеітаблаєв.

Новий випуск військово-патріотичного проекту "Хоробрі серця" дивіться уже цієї неділі, 2 листопада, о 21:30 на "1+1".

У межах проекту команда "1+1" організувала прямий збір коштів на обладнані сучасним реанімаційним устаткуванням машини швидкої допомоги. Ми плануємо зібрати 5 мільйонів гривень, щоб передати до зони АТО щонайменше десять таких машин. Хоробрі серця - це герої, яких не побачиш у кіно. Це герої, яким можеш допомогти ти на http://horobri.1plus1.ua/