Ахтем Сеітаблаєв розповів, чому деякі учасники відмовляються від зйомок

Ахтем Сеітаблаєв розповів, чому деякі учасники відмовляються від зйомок

Ведучий "Хоробрих сердець" розповів про роботу у військово-патріотичному проекті

Поделиться:

Цієї неділі о 21:30 Ахтем Сеітаблаєв знову зустрічатиме у ефірі "Хоробрих сердець" героїв, від подвигів яких перехоплює подих. Під час онлайн-конференції на tsn.ua ведучий, а також відомий режисер і актор, зізнався: він вірить у щиру мету військово-патріотичного проекту "1+1", тому не лишається осторонь процесу готування випуску.

- Ахтеме, ви лише ведучий чи допомагаєте створювати програму?

- Я достатньо чітко розумію свою роль у програмі, але в силу свого режисерського і просто творчого досвіду, звісно, свої 5 копійок вставляю. Іноді я допомагаю знайти певних героїв програми. Також достатньо емоційно ми сперечаємося щодо конструкції питань.  

- Чому деякі учасники, яких ви запросили, не приїжджають на ефір "Хоробрих сердець"?

- Часом герої відмовляються, бо речі, які вони можуть і хочуть розповісти, імовірно, загрожуватимуть їхній безпеці чи безпеці їхніх близьких. А ще іноді люди телефонують і кажуть, що не приїдуть, бо в день зйомок потрібніші на сході. Наприклад, волонтер Сергій Пожидаєв не потрапив до нас, бо саме вивозив немовля із зони АТО.

- Чи вибудували ви з командою собі якісь межі, за які нізащо не заходитимете під час роботи над ефіром?

- Педалювати на людському болю – завжди погано. Не лише в межах цієї програми. Треба розуміти, навіщо ти показуєш і говориш те, що ти показуєш і говориш. Ми максимально намагаємося бути чесними, прагнемо, щоб програму дивився глядач будь-якого віку. Тому уникаємо, до прикладу, сцен відвертого насилля.

- У вашій програмі практично відсутній образ суперника…

- Наша програма не проти когось. Наша програма – за. За можливість жити на своїй землі. За можливість зшити розірвану країну. За спробу почути одне одного.

Дивіться "Хоробрі серця" щонеділі о 21:30 на "1+1".