Як обрати якісне футбольне взуття

Як обрати якісне футбольне взуття

Футбольне взуття на Footballstyle.

Поделиться:

Футбольне взуття обов’язково має бути правильно підібраним. Ця вимога допомагає спортсменам почувати себе комфортно як під час звичайних тренувань, так і під час відповідальних матчів. Кросівки мають добре сидіти на нозі та не викликати почуття важкості або дискомфорту. У нашому магазині ви зможете підібрати оптимальні варіанти для вас.

Яке взуття обрати? Якщо потрібна результативна гра, то футбольне взуття на Footballstyle підійде якнайкраще. Саме тому у нас ви зможете знайти ідеальні бутси для занять на свіжому повітрі або у залі. Професійні гравці знають, що однієї пари завжди мало. Бутси не підійдуть для тренувальних газонів, а сороканіжки – для тренувань у залі.

Отже, для того, щоб підібрати професійне взуття, потрібно чітко знати, на якій поверхні буде відбуватися гра.

Бутси

Така пара добре підходить для гри на газонах. Взуття має спеціальні шипи, які забезпечують максимальне зчеплення із поверхнею. Завдяки цьому спортсмени не ковзають, можуть добре розганятися, зменшувати швидкість, віддавати та приймати паси. Деякі бренди розробили також і спеціальне шнурування, щоб уникнути травм від ударів по м’ячу. Виготовляються такі кросівки або зі шкіри, або зі спеціального синтетичного матеріалу з добрими фізичними показниками.

Сороканіжки

Таке взуття схоже на бутси, адже теж має багато шипів на підошві. Вони забезпечують гарне зчеплення на твердій поверхні – наприклад, на штучному газоні. Виготовляються такі моделі теж із шкіри, штучної шкіри або штучних матеріалів. Підошва гумова, завдяки чому спортсмени відчувають лише комфорт під час тренувань.

Футзалки

Таке взуття вважається суто тренувальним, адже воно може використовуватися лише в умовах спортзалу. Підошва виготовлена із гуми або поліуретану, завдяки чому вона не ковзає по поверхні. Вона не залишає слідів на підлозі та не деформує її. Матеріали досить легкі, гравці відчувають комфорт, ноги не втомлюються.

Вибір взуття у нашому магазині дуже широкий: кожен гравець знайде оптимальний варіант для себе.

Чому таке взуття найкраще?

1. Для того, щоб плідно тренуватися та результативно грати, екіпіровку потрібно підбирати лише якісні. Ми пропонуємо вам оригінальне взуття від кращих брендів світу.

2. Бутси добре адаптуються під особливості стопи: вони приймають оптимальну форму, щоб нозі було комфортно.

3. Виготовлені із якісних матеріалів, завдяки чому вони не лише добре виглядають, а ще й дарують максимально зручні відчуття.

Надійні підошви: вони не ковзають на поверхні, зберігають свій гарний вигляд упродовж декількох років.

Новости по теме