Актори "Кварталу 95" влаштували концерт для військових у зоні АТО

Актори "Кварталу 95" влаштували концерт для військових у зоні АТО

Перед концертом "кварталівці" побували на блокпостах, де поспілкувався з хлопцями, які не змогли покинути службу заради зустрічі з зірками.

Поделиться:

Одразу після свого концерту в Одесі актори "Кварталу 95" несподівано для всіх вирушили до Маріуполя. Там на військовій базі в аеропорті гумористи влаштували двохгодинний концерт, щоби підтримати наших військових. Майже півтори тисячі представників різних силових структур побачили найкращі номери й прем'єрні виступи зірок.

Перед концертом "кварталівці" побували на блокпостах, де поспілкувався з хлопцями, які не змогли покинути служби заради зустрічі з гумористами. Володимир Зеленський і його колеги ну зовсім не очікували, що в зоні АТО жартуватимуть не тільки вони, а й над ними. Тільки-но уявіть! На знак вдячності військові подарували гостям тематичні сувеніри й повістки до армії. Особливий презент дістався Євгену Кошовому. Для цього актора вояки не пошкодували армійської 5-літрової пляшки шампуню.

Детальніше дивіться у сюжеті "Сніданку з "1+1":

Нагадаємо, цього тижня на глядачів "1+1" чекає одразу кілька прем'єр від "Кварталу 95".

Із понеділка по четвер о 21:00 дивіться свіжі новини від "Чистоnews". А в суботу о 21:20 – новий проект студії - "Мульти БарБара"