Актори "Студії Квартал-95" знялись з ведучими "1+1"

Актори "Студії Квартал-95" знялись з ведучими "1+1"

Цими вихідними пройшли зйомки промороликів ведучих каналу "1+1" з акторами "Студії Квартал-95".

Поделиться:

Цими вихідними пройшли зйомки промороликів ведучих каналу "1+1" з акторами "Студії Квартал-95". Зйомки проходили у двох локаціях. У рибному ресторані, що знаходиться у центрі міста, знімали проморолик з ведучим програми "На ножах" Арамом Мнацакановим та акторами "Кварталу-95" - Юрієм Корявченковим та Юрієм Краповим. Для зйомок Арам привіз із собою тістечка, які по сценарію хлопці повинні були у нього забрати. Тістечка виглядали так апетитно, що "Юзику" (Юрій Корявченков) було важко втриматися, щоб не відкусити шматочок. Тим паче, що апетит "підігрівали" запашні аромати, що доносились із кухні – ресторан готувався відкрити свої двері відвідувачам.

Після ресторану знімальна група перемістилась у студію "ТСН", де знімали інших акторів "Студії Квартал-95" - Володимира Зеленського, Євгена Кошового, Олександра Пікалова, Олену Кравець та Дениса Манжосова. В одному із роликів хлопці вриваються у студію "Сніданку з 1+1" до Руслана Сенічкіна, а у іншому – "допомагають" вести новини ведучій "ТСН" Марині Леончук.

У підсумку було відзнято три проморолика, які глядачі вже можуть побачити в ефірі "1+1". Сценарій до них писали хлопці зі "Студії Квартал-95". "Поява програм виробництва "Студії Квартал-95" - дуже гучна подія для каналу, тому не дивно, що слоган всієї промокампанії - "Квартал увірвався на 1 +1" - цим ми хотіли підкреслити значущість цієї події для каналу", - говорить Роман Деріга, керівник напряму промо і дизайну "1 +1".

Варто відзначити, що гумористи швидко і органічно вписалися в команду каналу. І не тільки в команду: "Хочу підкреслити, що "Студія Квартал-95" дуже вдало впишуться в наш бренд. Вони позиціонують себе як хлопці в класичних чорних костюмах на червоному тлі - тобто тут повністю відпрацьовується наш колір і вони абсолютно в темі бренду "1 +1", - розповів Роман Деріга, керівник напрямку промо та дизайну "1+1".

Нагадуємо, що з жовтня "Студія Квартал 95" розпочала співпрацю з каналом "1 +1". Три проекти "Студії квартал-95" "Вечірній Квартал", "Вечірній Київ" та "Розсміши коміка" виходитимуть на "плюсах". Прем'єра нової програми розважального шоу "Вечірній Квартал" з'явиться в ефірі вже 19 жовтня.