Фіналіст "Голосу країни" Alekseev змусив Ірину Білик літати по сцені

Фіналіст "Голосу країни" Alekseev змусив Ірину Білик літати по сцені

Фіналіст шоу "Голос країни. Перезавантаження" Alekseev буквально змусив Ірину Білик літати над сценою

Поделиться:

У межах концерту "БИЛЫК. ЛЕТО. ТАНЦУЕМ", який відбувся у Києві 25 липня, фіналіст шоу "Голос країни. Перезавантаження" Alekseev буквально змусив Ірину Білик літати над сценою. Під час виконання вже відомого каверу на Іринину пісню "А я пливу" за допомогою сучасних магічних прийомів та елементів мистецтва ілюзії співачка піднялася в повітря.

У фіналі номера в руках Ірини з'явилася троянда, співачка подарувала її молодому артистові, а той у відповідь поцілував їй руку.

"Мені дуже приємно бачити свою пісню в твоєму виконанні на перших позиціях всіх престижних радіочартів. Я бажаю тобі зустріти на своєму творчому шляху таких же професійних людей, які колись допомогли і мені відбутися як співачці!" - побажала Ірина співакові після виступу. Вона також назвала Alekseeva музичним відкриттям року.

Alekseev, своєю чергою, сказав, що троянда, яку він тримає в руках, - це найдорожчий дарунок у його житті, що він сприймає це як символ довіри і початок великого творчого шляху.

Нагадаємо, кавер "А я пливу" фіналіст "Голосу країни. Перезавантаження" Нікіта Алексєєв записав у подарунок до дня народження Ірини Білик. Вже кілька тижнів поспіль пісня тримається на першому місці в чарті FDR, дані якого враховують усі європейські лейбли.

25 липня вийшов у світ ремікс на пісню "А я пливу" у виконанні Нікіти, створений спеціально для танцполів і DJ-радіостанцій.