Аліна Гросу розповіла про стосунки з аргентинським футболістом

Аліна Гросу розповіла про стосунки з аргентинським футболістом

Українська співачка завітала до студії "Сніданку з "1+1"

Поделиться:

За кілька днів українській співачці Аліні Гросу виповниться 19 років. Попри те, що свято ще не настало, зірка вже зробила собі подарунок: на зароблені від виступів на концертах гроші дівчина придбала автівку. Сьогодні Гросу завітала до студії "Сніданку з "1+1", де розповіла про стосунки з аргентинським футболістом Маркосом Рохо і те, як, проживаючи в Москві, сприймала події, які відбувалися в Україні. Виконавиця запевнила ведучих ранкового шоу, що в непростий для держави час їй дуже хотілося бути поруч із найріднішими.

"Було справді важко, бо подумки я постійно поверталася в Україну й почувалася незатишно. Хотілося приїхати, чимось допомогти. Російські люди мене підтримують, співчувають. А я дуже сильно вболіваю за свою країну і після випуску зі ВГІКУ обов'язково повернуся до Києва. Буду жити тут, але зніматимуся й працюватиму всюди. Стану таким собі голубом миру", - поділилася планами Гросу й додала, що не дискутувала з російськими одногрупниками чи колегами з приводу політичної ситуації.

"Іноді хотілося сказати, все, що я про це думаю. Але я намагалася стримуватися, бо в мене творча професія. Вона не повинна перетинатися з політикою. Ми насамперед повинні нести добро", - переконана Гросу.

Політика політикою, але ведучі "Сніданку" не могли собі дозволити не запитати Аліну про стосунки з аргентинським футболістом Маркосом Рохо, адже не так давно в мережі з'явилася інформація про те, що у співачки й спортсмена роман.

"Із коханням, про яке ви кажете, ми дружимо вже два роки. Маркос – не моя любов, це мій дуже близький друг. Ми познайомилися в Москві під час чемпіонату", - пояснила співачка.

Більше про особисте, а також про творчі плани зірки дізнавайтеся у сюжеті "Сніданку з "1+1":