Алла Мазур розповіла, як її син планує рятувати однокласників

Алла Мазур розповіла, як її син планує рятувати однокласників

Цієї осені син  ведучої "ТСН. Тиждень" вперше пішов до школи. 

Поделиться:

Цієї осені син ведучої "ТСН. Тиждень" вперше пішов до школи. Алла Мазур розповіла про цю особливу подію в житті своєї родини. 

"Наскільки важлива для Артема школа, я остаточно зрозуміла в перші години 1-го вересня. Коли о пів-на-другу ночі мій син прокинувся і заявив, що уже виспався і пора збиратись. Якоїсь спеціальної форми в нашій школі не вимагають, тому на свято ми всі одягли вишиванки: і я, і син, і група підтримки – бабуся з дідусем. Як виявилось потім, такий настрій був не тільки у нас – українських мотивів там вистачало. Порадувала і сама святкова лінійка: без зайвої помпи і пафосу. Достатньо коротка, щоб діти не втомились під палючим сонцем, і достатньо цікава, щоб зразу відчути ключову ідею школи: "навчати – граючись, і граючись – навчатись. 

Директор привітала усіх українською, англійською і російською. Подзвонити у перший дзвіночок – дали по черзі усім першокласникам: тут особлива увага до особистості. Ну а на першому уроці розказували, "як треба берегти свою батьківщину і свою планету" - так все це зрозумів Артем. 

Від школи він у захваті – бо поряд з уроками математики, української і англійської у них був і урок ушу, і там Тьома особливо талановито і довго дмухав на якусь кульку. Ну а як треба берегти довкілля і усіх своїх – привід задуматись з'явився у нього буквально за пару днів. Сьогодні вранці – у задимленому Києві - син роз'яснював мені, чим шкідливий для людського організму смог. А потім попросив купити захисні маски для всієї їхньої групи – і повіз у школу, рятувати друзів", - прокоментувала Алла Мазур.