Аллу Мазур знову нагородили "Телетріумфом"

Аллу Мазур знову нагородили "Телетріумфом"

Учасники аукціону від "Хоробрих сердець" повернули ведучій "ТСН. Тиждень" її першу й найдорожчу нагороду 

Поделиться:

Нещодавно на доброчинному аукціоні від "Хоробрих сердець" було зібрано понад 200 тисяч гривень на реанімобілі для військових. Таку суму вдалося вторгувати за лоти, які надали українські зірки, зокрема ведуча "ТСН. Тиждень" Алла Мазур. Телезірка виставила на продаж надзвичайно дорогу серцю річ – свій перший "Телетріумф" - найвищу нагороду в галузі телебачення в нашій країні.

Статуетку, якою відзначили професійні досягнення Алли Мазур, на аукціоні придбала родина фермерів Олени та Олександра Гриненків. Мазур тішилася, що її "Оскар" знайшов нових власників і навіть не здогадувалася, що він може знову повернутися до неї. Тільки-но уявіть! Із самого початку покупці Аллиної нагороди планували повернути "Телетріумф" улюбленій ведучій.

Свій задум учасники аукціону втілили сьогодні, у День святого Миколая. Олена та Олександр завітали до редакції "ТСН. Тиждень" і знову вручили Аллі відзнаку за її важливу роботу.

"На знак вдячності за те, що ви робите для країни, дозвольте вам повторно вручити цю нагороду!" - урочисто промовив Олександр.

Вчинок гостей дуже зворушив телеведучу, яка щонеділі повідомляє глядачам головні новини країни та світу.

"Несподіваний крок Олександра зворушив – каже Алла. - І ще раз нагадав, як багато гідних українських чоловіків – і благородних вчинків – бачили ми цього року".

Алла Мазур провела для родини екскурсію ньюз-румом і зізналась: "Знайомство з цією чудовою сім'єю – справжніми патріотами України - просто один з найкращих подарунків в День святого Миколая"

До речі, Олена і Олександр – кримчани. Кілька років тому їхня родина переїхала до Білої Церкви. Подружжя виховує двох доньок, і очікує на третю.