Анатолій Анатоліч із екрану телевізора змушує доньку снідати

Анатолій Анатоліч із екрану телевізора змушує доньку снідати

Уже 15 червня на "1+1" стартує сімейне гральне шоу "Мій малюк зможе", де діти грають, а батьки - заробляють. 

Поделиться:

Уже 15 червня на "1+1" стартує сімейне гральне шоу "Мій малюк зможе", де діти грають, а батьки - заробляють. У цьому грандіозному проекті татусі та матусі зможуть перевірити, наскільки добре вони насправді знають своїх дітлахів. Про те, що малеча буває надзвичайно непередбачуваною, не з чужих слів знає  ведучий "Сніданку з "1+1" та редруму "Голосу країни" Анатолій Анатоліч, який виховує двох доньок –Алісу (3 роки) й Лоліту (1 рік).    

"Якщо брати десятибальну шкалу, то  свою трирічну Алісу я знаю на дев'ять.  Чи на вісім? Ой, мабуть на сім (сміється). Аліса приголомшує мене щодня! Одного разу ми були в аквапарку, й вона мене вразила тим, що вміє пірнати. Це вже потім я дізнався, цьому донька навчилася в дитячому садочку. Але те, як вона занурювалася, як ставила руки, було для мене справжнім відкриттям!" - згадав Анатолій Анатоліч.

Таким сюрпризам зірковий тато тішиться від душі.

"Вона постійно щось переймає від інших, і я завжди дивуюся, коли це бачу. Наприклад, часом заспіває пісню, а я шокований, що вона її знає. Можливо, вона так само ошелешує інших, коли від мене щось нове дізнається", - сказав ведучий ранкового шоу й похизувався, що старша донька - його віддана глядачка.

"Аліса дуже рідко буває зі мною на зйомках. Але вона дивиться "Сніданок…", коли збирається до дитячого садочка. І коли в неї поганий настрій, каже: "Хочу в телевізор". А іноді дружина їй говорить: "Тато ж дивиться на тебе, щоб ти добре поїла" і таким чином стимулює до сніданку. Тобто я ТЕЛЕНЯНЬ - на відстані працюю".